Πανελλήνιο Κύπελλο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προγραμματίζει να διοργανώσει από κοινού με τον Δήμο Παγγαίου και με την υποστήριξη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το αναφερόμενο στο θέμα κύπελλο, την Τετάρτη 19/04/23 στο σκοπευτήριο Φωλιάς Παγγαίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τους Σκοπευτικούς Συλλόγους Δράμας και Καβάλας και τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος. Για την πραγματοποίηση του αγώνα, την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα συνδράμει η διοίκηση του ανωτέρου σκοπευτηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί σκοπευτές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν αποκλειστικά τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής πατώντας εδώ το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 10/04/2023.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα να είναι κάτοχοι θεωρημένου δελτίου αθλητή σύμφωνα με τους κανονισμούς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν τόσο στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης, ή στο μέλος της τεχνικής επιτροπής του αθλήματος Δουμπιώτη Βασίλειο στο τηλέφωνο 6988807706.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top