Παράδοση αθλητικού υλικού στη Σχολή Αξιωματικών

Σε συνέχεια της δράσης εξοπλισμού των παραγωγικών σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας με αθλητικό εξοπλισμό, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος (Α.Ε.Α.Ε.) παρέδωσαν αθλητικό υλικό στο Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Σ.Α.Ε.Α.) Ταξίαρχο Βασίλειο Ρόκο, έπειτα από συνεννόηση με την Ακαδημιάρχη Υποστράτηγο Σοφία Λαμπροπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Α/Α΄ Ανδρέας Βέλλιος και ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης, σε συνέχεια της περυσινής δωρεάς αθλητικών εμφανίσεων, παρέδωσαν αθλητικές φόρμες για τις αθλητικές ομάδες της Σχολής, παρουσία της Ακαδημιάρχου Υποστρατήγου Σοφίας Λαμπροπούλου, η οποία εξήρε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας και της Αθλητικής Ένωσης, ενώπιων αντιπροσωπείας δοκίμων.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας  Αττικής   Υ/Β΄ Μαντζώρος Ευάγγελος και ο Αντιπρόεδρος Α/Β΄ Παναγιώτης Τσαμασλίδης, από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ο Ταμίας Υπ/κας Ζακεστίδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αττικής της Α.Ε.Α.Ε. Α/Α΄ Δημήτριος Δελτσίδης και ο Γραμματέας Υ/Α΄ Πετράκης Γεώργιος.

Τα Προεδρεία της Ομοσπονδίας και της Αθλητικής Ένωσης δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
Ο Πρόεδρος Ανδρέας Γ. Βέλλιος
Ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Ε. Αθανασάτος

Για το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε.
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης
Ο Γενικός Γραμματέας Ρήγας Ουσταμπασίδης

Δελτίο τύπου

Scroll to Top