Παράρτημα Κρήτης – Για 9η χρονιά το εορταστικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης.

To Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑ.Γ.Ν.Η. και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου  ευχαριστούμε θερμά όσους, για ένατη συνεχόμενη χρονιά, στήριξαν έμπρακτα την προσπάθειά μας για τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδικού ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στο μίνι φιλανθρωπικό τουρνουά αγώνων επίδειξης , που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 29-12-2023 στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΛΙΝΤΟ’’.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή διοργάνωση, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και το αθλητικό πνεύμα.

Μετά από ομόφωνη απόφαση των Διοικητικών μας Συμβουλίων, το Τουρνουά αφιερώθηκε στη μνήμη του Ανθυπασπιστή Λιμενικού Σώματος Καπετάνιου Παναγιώτη και στην οικογένειά του, ο οποίος πριν έναν χρόνο έφυγε τόσο νωρίς και αιφνίδια από κοντά μας, ενώ στους  αγώνες που διεξήχθησαν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ο Παναγιώτης συμμετείχε ανελλιπώς στο τουρνουά αυτό ως αθλητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης.

Scroll to Top