Παραστάσεις χορευτικού τμήματος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος

Το Τμήμα Εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος την Παρασκευή 17/06/2022 συμμετείχε στο 6ο Πολιτιστικό Αντάμωμα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Εύοσμου ¨Κύριλλος και Μεθόδιος¨ παρουσιάζοντας  χορούς από την Θράκη.

Μια εξαιρετική παράσταση με πανέμορφες παραδοσιακές στολές που εντυπωσίασε το κοινό που την παρακολούθησε και στο τέλος ενθουσιασμένο χειροκρότησε.

Επίσης το ανωτέρω Τμήμα, την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης  παρουσίασε χορούς από την Ήπειρο με εντυπωσιακές παραδοσιακές στολές.
Χοροδιδάσκαλός του χορευτικού μας είναι η γυμνάστρια κα Μάχη ΒΕΛΩΝΗ και υπεύθυνος του Τμήματος η Α/Β’ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ Δέσποινα.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ θα ήθελε να συγχαρεί τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους.

Οι ανωτέρω παραστάσεις δεν επηρέασαν την άσκηση καθηκόντων των αστυνομικών αφού έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

 

Scroll to Top