Διεξαγωγή Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης 2013-2014 – Κλήρωση

Γνωρίζετε ό,τι για τις ομάδες που έχουν δηλώσει εγγράφως την συμμετοχή τους βάση της υπ’ αριθ. 72473/13/1378856 από 14/09/2013 Δ/γη Α.Ε.Α./Κ.Ο.Α.Δ./Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων Τμ. 2ο, και θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της Καλαθοσφαίρισης (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) θα λάβει χώρα η συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων την 15/10/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30 και του Ποδοσφαίρου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κύπελλο Φιλίας) την 15/10/2013 ώρα 19:00 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ( Μεσογείων 96, πύλη μνημείου ). Κατά την διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων και συγκρότηση των ομίλων.

Στην συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρίσκεται απαραίτητα ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας και σε περίπτωση κωλύματος αυτού ο αντικαταστάτης του, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά και να λάβουν γνώση τις αναγκαίες οδηγίες για την συμμετοχή τους στα ομαδικά πρωταθλήματα της Αθλητικής Ένωσης.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε υπεύθυνος ομάδας ή ο αντικαταστάτης του, θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή προκειμένου να γίνει αποδεκτή η συμμετοχή του τα κάτωθι:

  1. Δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού ( σε περίπτωση που μέχρι την κλήρωση δεν έχει αποσταλεί )
  2. Τα δελτία υγείας των αθλητών ( υπογεγραμμένα από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού καθώς και από τον αρμόδιο ιατρό )
  3. Την κατάσταση της ομάδας, συμπληρώνοντας όλα τα αναγραφόμενα στοιχεία, υπογεγραμμένη από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού.
Scroll to Top