Διεξαγωγή Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης για την περίοδο 2012-2013

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με το παράρτημα Αττικής, διοργανώνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το κύπελλο φιλίας ποδοσφαίρου καθώς και το πρωτάθλημα και κύπελλο καλαθοσφαίρισης στην Αττική μεταξύ των ομάδων των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής.

Η Α.Ε.Α.Ε. για την περιόδου 2012-2013, προτίθεται να διοργανώσει κατά τον ελεύθερο και μόνο χρόνο των συμμετεχόντων, το 20ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το 16ο Κύπελλο ποδοσφαίρου, το 2ο Κύπελλο Φιλίας καθώς και το 12ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης  και το 6ο Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης αντίστοιχα, έχοντας σαν στόχο την   διεύρυνση των συμμετοχών και την βελτίωση του επιπέδου, καλύπτοντας έτσι την καθολική ανάγκη των μελών μας για άθληση που επιβεβαιώνεται από την μεγάλη συμμετοχή.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 4 του καταστατικού μας, βασικός στόχος της Ένωσής μας είναι η διοργάνωση αθλητικών αγώνων και πρωταθλημάτων για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού, γεγονός που μπορεί να προκαλεί το ενδιαφέρον του συνόλου των Αστυνομικών και όχι μόνο των μελών μας, για άθληση , καθώς  επίσης να συντηρεί την φυσική κατάσταση  η οποία εν συνεχεία  στηρίζει την υπηρεσιακή  αποτελεσματικότητα . Τέλος  όπως  πολλάκις  έχει διαπιστωθεί  κατά το παρελθόν, η όποια  αθλητική ενασχόληση των  Αστυνομικών  μέσω  συγκροτημένων διαδικασιών προσελκύει   το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια της κοινωνίας  της οποίας ο Αστυνομικός  είναι αναπόσπαστο κομμάτι της.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενες ατυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου Αττικής μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Police On Line από την υπ΄ αριθ. 72473/12/1192121  από 24/09/2012 διαταγή της Δ/νσης Δημοσίων Σχέσεων  / Κ.Ο.Α.Δ. /Α.Ε.Α.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενες αστυνομικές υπηρεσίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ως άνω αναγραφόμενα πρωταθλήματα να μας γνωρίσουν, εγγράφως τη συμμετοχή τους, καθώς και τα στοιχεία υπευθύνου της ομάδος (Ον/μο, Βαθμός, Υπηρεσία, Τηλ κινητό) στο φαξ της Α.Ε.Α.Ε. ( 210-7782311 ) το ΑΡΓΟΤΕΡΟ την 05/10/2012 ημέρα Παρασκευή.

Γνωρίζετε ό,τι για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις Καλαθοσφαίρισης θα υπάρξει συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων την 09/10/2012 ώρα 16:00 και αντιστοίχως του Ποδοσφαίρου την 09/10/2012 ώρα 17:30 στα γραφεία της Ένωσης.

Scroll to Top