Διεξαγωγή Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου – Καλαθοσφαίρισης 2013-2014 – Κλήρωση

Ανακοινώνεται στα μέλη μας ότι, χθες 15/10/2013 κατά τις απογευματινές ώρες, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η κλήρωση των Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο Πρόεδρος και τα παρόντα μέλη του Δ.Σ, καλωσόρισαν όλους τους υπευθύνους των ομάδων, και ευχήθηκαν τα καλύτερα για την περίοδο που έρχεται.

Τα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης κυριολεκτικά πλημμύρισαν από τους αθλητές αστυνομικούς που προσήλθαν να παρακολουθήσουν την κλήρωση των πρωταθλημάτων και δεν έκρυψαν την αγωνία τους να βρεθούν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους αναλαμβάνοντας δράση!

Φέτος θα διεξαχθούν το 21ο Πρωτάθλημα, το 17ο   Κύπελλο και το 3ο Κύπελλο  Φιλίας Ποδοσφαίρου καθώς επίσης το 13ο Πρωτάθλημα, το 7ο Κύπελλο και το 1ο Κύπελλο Φιλίας Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής. Τριάντα δύο (32) ομάδες καλαθοσφαίρισης και είκοσι (20) ποδοσφαίρου φέτος θα ΄΄παλέψουν΄΄ για μία θέση στο βάθρο έχοντας απέναντί τους ομάδες που θα ριχθούν στους αθλητικούς χώρους για πρώτη φορά και άλλες που έχουν την πολύτιμη εμπειρία των προηγούμενων χρόνων!

Παράλληλα, η συνεχής προσέλευση νέων αθλητών, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και κουράγιο προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε, την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού και την διάδοση της υγειούς άμιλλας και του αισθήματος του «ευ αγωνίζεσθε».

Τα μέλη των οργανωτικών επιτροπών διαβεβαίωσαν πως και την καινούρια χρονιά θα συνεχίσουν με το ίδιο ζήλο και πάθος την προσπάθεια για την εύρυθμη διοργάνωση και διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η κλήρωση των ομίλων της καλαθοσφαίρισης :

Α Όμιλος

Β Όμιλος

Γ Όμιλος

Δ Όμιλος

Κύπελλο

Αναλυτικά η κλήρωση των ομίλων του ποδοσφαίρου :

Α Όμιλος

Β Όμιλος

Κύπελλο

Scroll to Top