Πρεμιέρα για το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής 2011-2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Αυτό που χαρακτήρισε τους αγώνες ήταν τα πολλά γκολ , ενώ δεν έλειψαν σε κάποιους από αυτούς οι εντάσεις και οι αποβολές .

Για τον Α’ όμιλο :

Πλούσιο θέαμα είχαμε στο παιχνίδι ανάμεσα στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα και το Α.Τ. Ομόνοιας , όπου οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και χωρίς σκοπιμότητες με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να φεύγουν με τη νίκη με 2-5 . Στον αγώνα ανάμεσα στην Υ.Α.Π.Δ. και τη Δ/νση Μεταγωγών, αναμετρήθηκαν δύο από τα φαβορί του ομίλου για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι που διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ του πρωταθλήματος ήταν εμφανώς καλύτεροι και επικράτησαν με 0-2 , κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων. Επιβλητική ήταν η εμφάνιση της Δ.Α.Α. / Υ.Ε.Λ. που έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους επιθετικούς της έκανε περίπατο στην έδρα του Α.Τ. Εξαρχείων κερδίζοντας με 6-1 . Η Δ.Α.Ε.Ε.Β. ήταν το φαβορί στην έδρα της ΔΙ.ΑΣ.Ν/Α. Αττικής και το απέδειξε με την απόδοσή της κερδίζοντας εύκολα με 0-3, έχοντας δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα τέρματα. Δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ του ΜΠΛΙΚΑ έδωσαν τη νίκη στην Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών στην έδρα της Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ. με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες, λόγω της αποβολής του ΜΑΡΑΓΚΟΥ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα .

Για τον Β’ όμιλο :

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις το Α.Τ. Γλυφάδας ήρθε ισόπαλο 2-2 με το Α.Τ. Καλλιθέας. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες, δημιουργώντας πολλές φάσεις και στις δύο εστίες και διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αποβλήθηκαν οι Δημάκης (Α.Τ. Γλυφάδας) και Πουλάκης (Α.Τ. Καλλιθέας ), με απευθείας κόκκινη κάρτα, οι οποίοι θα λείψουν από τα επόμενα δυο παιχνίδια των ομάδων τους. Μεγάλη νίκη του Α.Τ. Αμπελοκήπων με 4-0 επί του Α.Τ. Χολαργού. Βλέποντας κανείς το αποτέλεσμα θα καταλάβαινε ότι το γήπεδο έγερνε προς την πλευρά των γηπεδούχων. Όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική, μιας και το Α.Τ. Χολαργού υπερείχε στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αυτό το πλήρωσε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι έχοντας περισσότερες δυνάμεις και όντας πιο εύστοχοι πέτυχαν 4 τέρματα .Η Υ.Α. Προέδρου Κυβέρνησης με το Α.Τ. Αγίου Δημητρίου είχαν αναμετρηθεί και πέρυσι στην προημιτελική φάση συνθέτοντας ένα αμφίρροπο ζευγάρι. Το ίδιο αμφίρροπο ήταν και το φετινό τους παιχνίδι μέχρι το 70’ λεπτό, στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έχοντας περισσότερες δυνάμεις λύγισαν την αντίσταση των φιλοξενούμενων κερδίζοντας με 3-1. Η κυπελλούχους ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης φιλοξένησε το Α.Τ. Βριλησσίων επικρατώντας εύκολα με 5-0. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το πρώτο λεπτό και επέβαλαν τον ρυθμό τους χάνοντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ, ενώ και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο σε δύο φάσεις θα μπορούσαν να έχουν μειώσει .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Α’ Όμιλος

Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ -Α.Τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2-5 (ΦΩΤΑΚΗΣ 2 – ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ . ΜΠΕΛΙΑΣ , ΑΓΓΟΣ , ΚΟΝΤΟΣ 2 )

Υ.Α.Π.Δ. – Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ 0-2 (ΤΑΜΠΑΚΗΣ , ΔΟΥΚΑΣ )

Α.Τ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – Δ.Α.Α./Υ.Ε.Λ. 1-6 (ΧΡΗΣΤΟΥ — ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ 2 , ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ 2 , ΜΑΛΑΜΗΣ , ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ )

ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ – Δ.Α.Ε.Ε.Β. 0-3 (ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ , ΦΩΤΙΟΥ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ )

Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ. – ΥΠΟ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 0-2 (ΜΠΛΙΚΑΣ 2 )

Β’ Όμιλος

Α.Τ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2-2 (ΚΙΣΣΑΣ,ΣΠΑΝΟΣ-ΚΟΚΟΦΕΙΑΔΗΣ , ΤΣΙΛΙΚΟΣ)

Α.Τ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Α.Τ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ 4-0 ( ΣΟΦΟΣ 2 , ΓΟΥΒΑΛΑΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ )

Υ.Α.ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-1 (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ , ΜΠΙΤΖΑΝΗΣ , ΣΥΛΕΒΙΣΤΑΣ – ΜΑΚΡΗΣ Αρ. )

Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Α.Τ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 5-0 (ΛΟΥΡΗΣ 2 , ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ 2 , ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Απ.)

Α.Ε.Α./ΦΡΟΥΡΑ – ΡΕΠΟ

ΣΚΟΡΕΡ

 

 

1

 

 

ΦΩΤΑΚΗΣ

 

 

Α.Τ. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ

 

 

2

 

 

2

 

 

ΚΟΝΤΟΣ

 

 

Α.Τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 

 

2

 

 

3

 

 

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ

 

 

Δ.Α.Α./Υ.Ε.Λ.

 

 

2

 

 

4

 

 

ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

 

 

Δ.Α.Α./Υ.Ε.Λ.

 

 

2

 

 

5

 

 

ΜΠΛΙΚΑΣ

 

 

ΥΠΟ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

2

 

 

6

 

 

ΣΟΦΟΣ

 

 

Α.Τ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

 

 

2

 

 

7

 

 

ΛΟΥΡΗΣ

 

 

Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

 

2

 

 

8

 

 

ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

 

 

Α.Τ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

 

2

 

 

Scroll to Top