Προσφορά για τα παιδιά των μελών μας!

Παραθέτουμε στα μέλη μας την κάτωθι επιστολή που μας απέστειλε το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΄΄ Αθλητική Ένωση Καλλιθέας ΄΄ που αφορά την δωρεάν συμμετοχή παιδιών στα τμήματα υποδομής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου.

Αθλητική  Ένωση  Καλλιθέας

Προς : Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Θέμα : « Εγγραφή παιδιών στα τμήματα συλλόγου μας. »
Κύριοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, λόγω της οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε στην χώρα μας και της ιδιαίτερης εκτίμησης προς τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ για το έργο που επιτελούν, σας κάνει γνωστό ότι θα δέχεται τα παιδιά των αστυνομικών στα τμήματά υποδομής μπάσκετ αυτού, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε μηνιαίας συνδρομής. Υπεύθυνοι για τις εγγραφές παιδιών στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του συλλόγου μας είναι οι Χριστόφορος Ζάχαρης ( τηλ. 6945494542 ), Θανάσης Σταρέντζης ( τηλ 6944973990 ), Κων/νος Τσιβιλτίδης ( τηλ. 69730215806 ) στους οποίους μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες. Οι προπονήσεις των παιδιών θα γίνονται στα κλειστά και ανοικτά γυμναστήρια της πόλης μας. Επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας είναι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων κ. Σεραφείμ Θεοδοσίου.
Ευελπιστώντας ότι η απόφασή μας θα τύχει της έγκρισής σας και ότι θα σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας, σας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας για την παραπάνω απόφασή μας. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και σας στέλνουμε τους αθλητικούς μας χαιρετισμούς.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γ. Μιχαλέλης                                                               Κ. Τσιβιλτίδης

Αθλητική Ένωση Καλλιθέας τηλ. 210-9415804

Scroll to Top