Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Διευθύνσεων Αστυνομίας

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει ότι θα διοργανώσει υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Διευθύνσεων Αστυνομίας στην όμορφη και φιλόξενη πόλη των Ιωαννίνων κατά το χρονικό διάστημα 11-17 Μαΐου 2020. Διευθύνσεις Αστυνομίας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια – διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γενικό Γραμματέα του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αρχ/κα Μισιρλόγλου Γρηγόριο, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6942015164.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση (καρδιολόγο) προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα εφοδιαστεί από την Ένωσή μας, το ατομικό δελτίο αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του και ιατρική θεώρηση η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Βασικός στόχος της Ένωσής μας μέσω της διοργάνωσης αυτής είναι η παρακίνηση των μελών μας για άθληση, η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, η ανταλλαγή απόψεων  και η διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης  η οποία εν συνεχεία  στηρίζει την υπηρεσιακή  αποτελεσματικότητα.

Τέλος όπως  έχει διαπιστωθεί  κατά το παρελθόν, η όποια αθλητική ενασχόληση των Αστυνομικών μέσω συγκροτημένων διαδικασιών προσελκύει το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια της κοινωνίας της οποίας ο Αστυνομικός  είναι αναπόσπαστο κομμάτι  της.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top