Πρωταθλήτρια Ποδοσφαίρου το Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Στις 15 Οκτωβρίου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόριος Λαμπράκης», χωρίς παρουσία φιλάθλων, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω του κορωνοϊού, διεξήχθη ο Μεγάλος Τελικός του 27ου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής περιόδου 2019-2020.

Η περσινή πρωταθλήτρια Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών αντιμετώπισε την παραδοσιακή δύναμη του πρωταθλήματος το Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 2 γρήγορα γκολ του Νικολαΐδη στο 2ο και 12ο λεπτό. Καθώς το παιχνίδι άρχισε να ισορροπεί, ο σκόρερ των 2 πρώτων τερμάτων αυτή τη φορά έγινε δημιουργός και έδωσε έτοιμο γκολ στον Φασούλα και στο 30ο λεπτό έγινε το 0-3.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Τροχαίας προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι όμως όλες οι προσπάθειες αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από την ομάδα των Νοτίων Προαστίων, μέχρι το 85ο λεπτό όταν ο Σπαρταλης με σουτ από τα 40 μέτρα μείωσε το σκορ σε 1-3. Στο 90ο λεπτό ο Πυλαρινός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Βουρλής στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-3. Στα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων οι δύο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία, η μεν Βουλιαγμένη είχε δοκάρι με τον Νικολαΐδη για να καθαρίσει το παιχνίδι και η δε Τροχαία με το Ράπτη απέτυχε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Καραμαλίγκας.

Διαιτητής του Τελικού ήταν ο Ζαχαρόπουλος Αθανάσιος με βοηθούς τον Ζησιμόπουλο Δημήτριο και τον Κακάνη Κωνσταντίνο και 4ο τον Σταύρου Λεωνίδα.

Με την κατάκτηση αυτή η ομάδα της Βουλιαγμένης έφτασε τα 4 Πρωταθλήματα καθιστώντας την πολυνίκη του θεσμού ανάμεσα στις εν ενεργεία ομάδες. Πολυτιμότερος παίχτης του Τελικού ψηφίστηκε ο Νικολαΐδης, ενώ επίσης βραβεύθηκε ο 1ος σκόρερ του Πρωταθλήματος ο Μίμαρος από την ομάδα της Υ.Α.Τ.

Συνθέσεις ομάδων:
Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών (Τσορμπατζόγλου): Τσέπερης, Λαγγουράνης, Μπλίκας, Δαούτης, Μητράκος, Παπασπυρόπουλος, Κουκοβίνης, Σπάρταλης, Ράπτης, Καραγιάννης Ηλ., Μπουτάσης. Αγωνίστηκαν και οι: Μυλωνάς, Περιβολάρης, Βουρλής, Πυλαρινός, Γκιόλας.
ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Δημητρόπουλος): Καραμαλίγκας, Κίλιας, Τσίκος, Κουκουνασούλης, Σαμαράς, Πάνου, Βασιλειάδης, Βαφειάδης, Μαυροβουνιώτης, Φασούλας, Νικολαΐδης. Αγωνίστηκαν και οι: Κόρδας, Αργύρης, Τρακάλας, Σφακιανάκης, Μελάς, Παρασκευόπουλος.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το Πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ποδοσφαίρου για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, τους αθλητές και τους συμμετέχοντες όλων των ομάδων για την προσπάθεια τους!

Scroll to Top