Πρωταθλήτρια 30ου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου η Υπ/νση Τροχαίας Αθηνών.

Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό στο γήπεδο του Φωστήρα, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών κέρδισε την Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων με σκορ 3-1 και κατέκτησε το 30ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής.

Στο πρώτο ημίχρονο η Υπ/νση Τροχαίας Αθηνών προηγήθηκε με σκορ 2-0 κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Υ.Α.Β.Ε. μείωσε με 2-1 πιέζοντας στη συνέχεια για την ισοφάριση. Η Τροχαία άντεξε την πίεση και σφράγισε το νικηφόρο αποτέλεσμα με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Οι παίκτες της Τροχαίας πανηγύρισαν την κατάκτηση του 2ου πρωταθλήματος μαζί με τους φιλάθλους τους.

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού αναδείχτηκε ο 1ος σκόρερ της διοργάνωσης Καραγιάννης Ηλίας, ο οποίος μάλιστα σημείωσε χατ-τρικ στον αγώνα.

Δείτε τον τελικό καθώς και τις απονομές κάνοντας εγγραφή στο επίσημο κανάλι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στο youtube.

Την 3η θέση του πρωταθλήματος κατέκτησε η ομάδα της Υ.Α.Τ., η οποία νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι την ομάδα του Α.Τ.  Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ο αγώνας έληξε με σκορ 1-1.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες στο 30ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τη συμμετοχή τους και να συγχαρούν τους νικητές των διοργανώσεων.

Σημειώνεται ότι όλη η διοργάνωση διεξήχθη κατά τον ελεύθερο χρόνο των συμμετεχόντων, δεν επηρέασέ την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων και δεν ζημίωσε τον κρατικό προϋπολογισμό.

Scroll to Top