Διεξαγωγή Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης για την περίοδο 2016-2017

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με το παράρτημα Ν. Αττικής,  διοργανώνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το κύπελλο φιλίας ποδοσφαίρου 11χ11 καθώς και το πρωτάθλημα, κύπελλο και κύπελλο φιλίας καλαθοσφαίρισης στην Αττική μεταξύ των ομάδων των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής.

Η Α.Ε.Α.Ε. για την περίοδο 2016-2017, προτίθεται να διοργανώσει το 24ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το 20ο Κύπελλο ποδοσφαίρου, το 6ο Κύπελλο Φιλίας ποδοσφαίρου και το 2ο Silver Cup Ποδοσφαίρου (11χ11) καθώς και το 16ο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, το 10ο Κύπελλο καλαθοσφαίρισης και το 4ο Κύπελλο φιλίας καλαθοσφαίρισης, έχοντας σαν στόχο την διεύρυνση των συμμετοχών και την βελτίωση του επιπέδου, καλύπτοντας έτσι την καθολική ανάγκη των μελών μας για άθληση που επιβεβαιώνεται από την μεγάλη συμμετοχή τόσο στους αγώνες, διαρκούσης της αγωνιστικής περιόδου, όσο και στους τελικούς αγώνες όπου κορυφώνονται οι δραστηριότητές μας.

Βασικός στόχος της Ένωσής μας είναι η διοργάνωση αθλητικών αγώνων και πρωταθλημάτων για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού, γεγονός που μπορεί να προκαλεί το ενδιαφέρον του συνόλου των Αστυνομικών και όχι μόνο των μελών μας, για άθληση καθώς επίσης να συντηρεί την φυσική κατάσταση η οποία εν συνεχεία στηρίζει την υπηρεσιακή αποτελεσματικότητα. Τέλος όπως πολλάκις έχει διαπιστωθεί κατά το παρελθόν, η όποια αθλητική ενασχόληση των Αστυνομικών μέσω συγκροτημένων διαδικασιών προσελκύει το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια της κοινωνίας της οποίας ο Αστυνομικός είναι αναπόσπαστο κομμάτι  της.

Γνωρίζεται ό,τι για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της Καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων την 23/09/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00 και του Ποδοσφαίρου την 23/09/2016 ώρα 18:30 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, πύλη μνημείου). Στην συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρίσκεται απαραίτητα ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας και σε περίπτωση κωλύματος αυτού ο αντικαταστάτης του προκειμένου να λάβουν γνώση τις αναγκαίες οδηγίες για την συμμετοχή τους στα εν θέματι αναγραφόμενα πρωταθλήματα.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής εφοδιάζεται από την Ένωσή μας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των υπευθύνων, το ατομικό δελτίο αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του, ( Α.Γ.Μ.Σ. , Βαθμός, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, Υπηρεσία που υπηρετεί, Υπηρεσία που αγωνίζεται )  και οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από παθολόγο ή καρδιολόγο η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή των ανωτέρω πρωταθλημάτων ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο και θα διεξάγεται κατά τον εκτός της Υπηρεσίας χρόνο.

Scroll to Top