Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Υπηρεσιών Αττικής για πρώτη φορά παρουσία του Προέδρου της Α.Ε.Α.Ε. Α/Α΄ Τζατζάκη Γεώργιου και των μελών της επιτροπής καλαθοσφαίρισης.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθ/μος Ουσταμπασίδης Ρήγας καλωσόρισε τους υπευθύνους των ομάδων και ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική  χρονιά,  με υγεία για όλους.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους καθώς και την εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά. Εξήρε τη διάθεση και τον κόπο όλων των υπευθύνων των ομάδων, καθώς και της επιτροπής καλαθοσφαίρισης  για την ανάπτυξη του υπηρεσιακού πρωταθλήματος. Επίσης ανακοίνωσε προς όλους την απόφαση του Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. ο Τελικός Κυπέλλου να πραγματοποιηθεί στην πόλη των Τρικάλων  με ταυτόχρονη παρουσία όλων των υπευθύνων των ομάδων του πρωταθλήματος προς αναγνώριση της προσφοράς τους στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού.

Ο Α/Β΄ κ. Δαμίγος Κωνσταντίνος, υπεύθυνος της ομάδας της Δ.Ο.Α. ήταν ο τυχερός ο οποίος έτυχε το φλουρί, και όπως είθισται  σε τέτοιες περιπτώσεις η επιτροπή του ανακοίνωσε το δώρο. Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. η ομάδα της Δ.Ο.Α. την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα πληρώσει τη συνδρομή συμμετοχής στη διοργάνωση καθώς και ο Α/Β΄ κ. Δαμίγος θα λάβει μία αθλητική φόρμα προσφορά από την Α.Ε.Α.Ε.

Scroll to Top