Προκριματικός Γύρος για το 4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Γυναικών Αστυνομικών, Μιλάνο Ιταλία, 10-13 Ιανουαρίου 2019

Στα πλαίσια του 4ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Αστυνομικών Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πράγα της Τσεχίας κατά το χρονικό διάστημα από 07 έως 14 Οκτωβρίου 2019, η αντιπροσωπευτική μας ομάδα αγωνίστηκε στο Β΄ προκριματικό όμιλο στην πόλη Μιλάνο της Ιταλίας κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 13 Ιανουαρίου 2019.

Η ομάδα μας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις κατάφερε να πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και να κερδίσει την πρόκριση στην τελική φάση.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων η ομάδα μας νίκησε με 3-0 σετ την αντίστοιχη της Αυστρίας, θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Νωρίτερα στον εναρκτήριο αγώνα του ομίλου η ομάδα της Ιταλίας είχε κερδίσει και αυτή την αντίστοιχη της Αυστρίας με 3-1 σετ.

Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων η ομάδα μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Ιταλίας και μετά  από ένα αμφίρροπο αγώνα κατάφερε και νίκησε με 3-1 σετ. Σε ένα γεμάτο κόσμο γήπεδο και απέναντι σε μία χώρα που η πετοσφαίριση είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, οι αθλήτριές μας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κατέκτησαν την πρώτη θέση του ομίλου και μαζί την πολυπόθητη πρόκριση για την τελική φάση που θα γίνει στην πόλη Πράγα της Τσεχίας.

Οι αθλήτριές μας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Επέδειξαν αξιοσημείωτο αγωνιστικό ζήλο και κέρδισαν τις εντυπώσεις των συναθλητριών τους από την αγωνιστική και μη παρουσία τους, εντός και εκτός του γηπέδου.

Οι συνοδοί της αποστολής:

Αρχηγός αποστολής ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Προπονητής ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Συνοδοί ΛΑΖΟΓΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΙΣΙΡΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, Διαιτητής ΒΕΛΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οι αθλήτριες της αποστολής:

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΚΟΥΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑ, ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΣΠΑΝΟΥ ΖΩΗ, ΓΚΟΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΣΙΩΝΗ ΕΛΕΝΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη στήριξη.

Ο Πρόεδρος Α/Α’  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τις αθλήτριες και τα μέλη της αποστολής για τις προσπάθειές τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στο έργο τους!

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο εν θέματι αναγραφόμενο πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο, και το χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για την αποστολή καλύφθηκε από οικονομικούς πόρους της Ένωσής μας όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από τους συμμετέχοντες αστυνομικούς.

Scroll to Top