Πρώτοι στους ομίλους στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος η ΥΑΜΚΠΠ και η ΥΜΕΤ

Τρία ήταν τα παιχνίδια που έγιναν για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ένωσης  Αστυνομικών Ελλάδος.

Αρχή είχαμε με το ματς της ΥΤΑ με το ΑΤ Λαυρεωτικής. Δυνατό πρώτο τέταρτο με τις ομάδες να πάνε πόντο πόντο με το ΑΤ Λαυρεωτικής να παίρνει διαφορά 5 πόντων στο ημίχρονο (35-40). Ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο επιθετικά για το ΑΤ Λαυρεωτικής με 24 πόντους σε 3ο και 4ο τέταρτο αντίστοιχα δεν άφησε περιθώριο για αντίσταση στη μαχητική ομάδα της ΥΤΑ.

Συνέχεια είχαμε με τον αγώνα της ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ με την ΓΔΠΕΕΣ. Εξαιρετικό πρώτο τέταρτο απ τους φιλοξενούμενους που δημιούργησαν διαφορά 11 πόντων (08-19) με τους γηπεδούχους να αντεπιτίθενται στο δεύτερο τέταρτο με το ημίχρονο να κλείνει ισόπαλο 33-33. Το δυναμικό τρίτο τέταρτο επιθετικά της ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ με το επιμέρους 23-10 δημιούργησε την διαφορά που έψαχναν οι γηπεδούχοι την οποία διατήρησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που έδειξε η ομάδα της ΓΔΠΕΕΣ.

Τελευταίος αγώνας αυτός της ΥΑΜΚΠΠ με την ΥΚΑ όπου το δυνατό πρώτο τέταρτο των γηπεδούχων με επιμέρους 36-12 δεν άφησε πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους παρά τη μαχητικότητα που έδειξαν στο 2ο (17-21) , 3ο (18-8) και 4ο τέταρτο (16-8).
Τέλος ο αγώνας ΔΟΑ-ΔΑΑΑ δεν διεξήχθη και κατοχυρώθηκε με 00-20 υπέρ της ΔΑΑΑ λόγω αδυναμίας της ΔΟΑ.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των ομίλων πατήστε εδώ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
ΥΤΑ- ΑΤ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 68-88
ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ-ΓΔΠΕΕΣ 68-57
ΥΑΜΚΠΠ-ΥΚΑ 87-50
ΔΟΑ-ΔΑΑΑ 00-20(Άνευ αγώνα)

Scroll to Top