Σαχ, ματ και ρουά για τους σκακιστές αστυνομικούς. Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Αστυνομικών, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 στο Athens Chess Club στην Αθήνα Αττικής.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργανώθηκε για δεύτερη φορά αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Συνολικά έλαβαν μέρος έντεκα (11) άνδρες και γυναίκες αστυνομικοί αθλητές, οι οποίοι έφυγαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης.

Το Προεδρείο μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος και έδωσαν το παρόν στους αγώνες και πιο συγκεκριμένα τον υπεύθυνο του χώρου διεξαγωγής και συνιδιοκτήτη του Athens Chess Club  κ. Παυλή Αντώνιο.

Παρών στην εκδήλωση για την επιτυχή διοργάνωση του πρωταθλήματος ήταν το μέλος της επιτροπής σκακιού της Αθλητικής Ένωσης Νταλαμπίρας Σπύρος και το μέλος του Δ.Σ. Μανούρας Νικόλαος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από πολλές ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές παρτίδες τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Νικητές Πρωταθλήματος

1η  θέση Παυλίδου Αικατερίνη
2η  θέση Παυλίδης Αναστάσιος
3η  θέση Κουβελάκης Κωνσταντίνος
3η  θέση Μανουσαρίδης Ιωάννης

Κατηγορία Ερασιτεχνών

1η θέση Μανουσαρίδης Ιωάννης
2η  θέση Κοκκάλας Πασχάλης
3η  θέση Κωσταβάρας Κωνσταντίνος Νικόλαος

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής σκακιστικών αγώνων για την μη εξάπλωση του COVID-19.

Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την αγωνιστικότητα και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Scroll to Top