Στον τελικό Κυπέλλου το Α’ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής και ΥΑΟΕΕΣ

Φτάνοντας προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου σειρά έχουν τα ημιτελικά του κυπέλλου όπου έγιναν πολύ συναρπαστικοί αγώνες.

Στον πρώτο χρονικά εξ αυτών είχαμε την ομάδα της ΥΜΕΤ απέναντι στην ομάδα της ΥΑΟΕΕΑ. Δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης κοντραρίστηκαν για μια θέση στον τελικό και όπως αναμενόταν είχαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα της ΥΑΟΕΕΑ μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και πήρε ένα ισχυρό προβάδισμα και σε σκορ αλλά και σε ψυχολογία το οποίο διατήρησε και στο ημίχρονο του αγώνα κλείνοντας το με 21-32. Ένα ακόμη δεκάλεπτο αρκούσε στην ομάδα της ΥΑΟΕΕΑ για να κλειδώσει τη νίκη όπως και έγινε. Στο τρίτο δεκάλεπτο αύξησε την διαφορά στους 17 πόντους με το 30-47 να είναι το σκορ της τρίτης περιόδου. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της ΥΜΕΤ έδειξε να ανακάμπτει κάνοντας ένα επιμέρους 19-08 μη μπορώντας όμως να φτάσει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους υποδειγματικά φτάνοντας έτσι στη νίκη με 49-55 και παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και αναμένοντας τον αντίπαλο τους από τον δεύτερο ημιτελικό.

Στον δεύτερο λοιπόν ημιτελικό είχαμε αντιμέτωπες την ομάδα του Α’ ΤΤ Ν/Α Αττικής και την ομάδα της ΥΔΕΑΠ. Εκεί η ομάδα του Α’ ΤΤ Ν/Α Αττικής έδειξε από νωρίς τα δόντια της και την όρεξη της να πάει στον τελικό. Κλείνοντας το ημίχρονο με διαφορά 22 πόντων (47-25) θα έλεγε κανείς πως οι γηπεδούχοι θα πατούσαν φρένο και θα πήγαιναν συντηρητικά για εξοικονόμηση δυνάμεων ενόψει τελικού. Και όμως με τον ανάλογο αριθμό πόντων (47) και στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν μία επίδειξη δύναμης απέναντι στην αξιόμαχη ΥΔΕΑΠ που απλά προσπαθούσε ν ακολουθήσει στο σκορ δίχως αποτέλεσμα. Το τελικό 94-64 δείχνει την άνετη επικράτηση του Α’ ΤΤ Ν/Α Αττικής που πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό , όπου την περιμένει η ομάδα της ΥΑΟΕΕΑ σ’ ένα όπως αναμένεται συναρπαστικό αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

ΥΜΕΤ – ΥΑΟΕΕΑ 49-55  

Δεκάλεπτα : Α. 10-18   Β.21-32   Γ. 30-47   Δ.49-55

Σε δηλώσεις του υπεύθυνου της ομάδας της ΥΑΟΕΕΑ έχουμε : “ Το παιχνίδι διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στις 2 ομάδες σε ένα πλαίσιο υγιούς ανταγωνισμού και ευγενούς άμιλλας. Η διαιτησία ήταν άριστη και δίκαια διατηρώντας υψηλό το επίπεδο του εν θέματι ημιτελικού ο οποίος δίκαια τελείωσε υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον κ. Δραγάνη και την ομάδα του για τον εξαιρετικό αγώνα. ”

Α’ ΤΤ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ – ΥΔΕΑΠ 94-64  

Δεκάλεπτα : Α. 25-09   Β.47-25   Γ. 73-45   Δ.94-64

Σε δηλώσεις που μας έδωσε ο υπεύθυνος της ομάδας του Α’ ΤΤ Ν/Α Αττικής υποστήριξε : “Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας με την ΥΔΕΑΠ σε δυνατά και όμορφα πλαίσια. Επειδή γνωριζόμαστε με τους περισσότερους παίκτες της ΥΔΕΑΠ είχαμε έναν πολύ καλό σε αθλητικά πλαίσια αγώνα τον οποίο ευτυχίσαμε για εμάς να κερδίσουμε άνετα.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα και την πορεία προς το κύπελλο.

Scroll to Top