Στον τελικό Κυπέλλου Φιλίας η Δ.Ο.Α., περιμένει τον αντίπαλό της.

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Φιλίας αναμετρήθηκαν σε νοκ-άουτ αγώνα οι ομάδες της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Δημητρίου, με την πρώτη να φεύγει νικήτρια, με σκορ 66-53 και να έχει στα χέρια της το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου Φιλίας.

Δηλώσεις του προπονητή της Δ.Ο.Α., Φάνη Καλογριά

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, συμπαίχτες και αντιπάλους, γιατί έγινε ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι, σε ένα πολύ ωραίο και οργανωμένο γήπεδο (σε λειτουργία ο πίνακας και τα 24αρια χρονόμετρα). Επίσης, να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ο οποίοι φρόντισαν ώστε να διεξαχθεί, να έχουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα υλικά, θερμόμετρα, αντισηπτικά, μάσκες κτλ, ακόμα και πλήρη στατιστική κάλυψη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντάς μας να αισθανθούμε για λίγο σαν “επαγγελματίες” αθλητές!

Εμείς ξεκινήσαμε δυνατά στο 1ο δεκάλεπτο, ήμασταν αρκετά εύστοχοι και πήραμε μια μικρή διαφορά, την οποία ωστόσο χάσαμε στη 2η περίοδο, λόγω ενός δικού μας ολιγόλεπτου μπλακ-αουτ, αλλά και εξαιτίας του αντιπάλου που ανέβασε την απόδοσή του. Ωστόσο, στο 3ο δεκάλεπτο καταφέραμε σταδιακά να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια και να περάσουμε πάλι μπροστά, ενώ στο 4ο δεκάλεπτο, δείξαμε να έχουμε περισσότερες δυνάμεις από τους αντιπάλους και πήραμε το παιχνίδι με μια μικρή διαφορά. Τώρα προετοιμαζόμαστε, περιμένοντας να μάθουμε τους αντιπάλους μας από τον άλλο ημιτελικό και ευχόμαστε να προλάβουν και οι τραυματίες μας να αποθεραπευτουν, ώστε να κατέβουμε πάνοπλοι στο μεγάλο τελικό του φετινού Κυπέλλου Φιλίας!”.

Δηλώσεις του υπευθύνου της ομάδας Α.Τ. Αγίου Δημητρίου, Σωκράτη Κοτσίδη

«Επιστρέψαμε επιτέλους στο άθλημα που παίζουμε από μικρά παιδιά και αυτό ήταν το πρώτο που χαρήκαμε. Μετά από 7 μήνες αγωνιστήκαμε ξανά με την έλλειψη ρυθμού να είναι εμφανή και στις 2 ομάδες.

Ο αγώνας ήταν δυνατός σε αθλητικά πλαίσια και για 3 δεκάλεπτα αμφίρροπος. Στο 4ο μείναμε από δυνάμεις και καθαρό μυαλό και χάσαμε δίκαια.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μας προμήθευσε με όλα τα απαραίτητα υλικά για μέτρα προστασίας όπως συμβουλεύει η Ε.Ο.Κ.

Περιμένουμε και ελπίζουμε η νέα χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και σύντομα με κόσμο στις κερκίδες»

Scroll to Top