Τα συγχαρητήρια της κας Ρένας Δούρου στους Πρωταθλητές Ευρώπης!

Αντιπροσωπεία της ομάδας καλαθοσφαίρισης αποτελούμενη από τους, βοηθό προπονητή  ΚΑΛΑΝΤΩΝΕΑ Ηλία, αρχηγό της ομάδας ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗ Αναστάσιο καθώς επίσης αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, αποτελούμενη από τους Αντιπρόεδρο ΤΖΑΤΖΑΚΗ Γεώργιο, Γεν. Γραμματέα ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα, Ταμία ΖΑΚΕΣΤΙΔΗ Κωνσταντίνο,  απένειμαν τιμητική πλακέτα για τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στη διεξαγωγή του 8ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών,  στην Περιφερειάρχη Αττικής, κα. Ρένα ΔΟΥΡΟΥ.

Η απονομή της τιμητικής πλακέτας έγινε σήμερα στο πλαίσιο συνάντησης, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία επίσης παρευρέθηκε ο Εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού, Σπύρος ΠΑΝΤΖΑΣ.

Η Περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και επισήμανε ότι «η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει και θα στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που δίνουν έμφαση στη συμμετοχή και στο ευ αγωνίζεσθε, καθώς αποτελούν εχέγγυα για μία νέα – ποιοτικά και ουσιαστικά – σχέση μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ελληνικής Αστυνομίας. Μια σχέση που ειδικά σήμερα οφείλει να λειτουργήσει προωθητικά προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

Scroll to Top