Συμβολικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων με την ομάδα του νοσοκομείου Σωτηρία

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 η ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έδωσε φιλικό αγώνα με την ποδοσφαιρική ομάδα των εργαζομένων του νοσοκομείου «Η Σωτηρία», ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο «Χάρης Παυλίδης» στην περιοχή του Ταύρου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων.

Ο ανθρωπιστικός αγώνας ήταν συμβολικός, για τη μάχη ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 2ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού που είχε εγκριθεί και ενταχθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά στην προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης και υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των ειδικών μέτρων, αλλά σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων οι οποίες απέδωσαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις για γκολ. Για την ιστορία, αν και η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με το παρθενικό γκολ του Θεόδωρου Φούκα, νικήτρια ήταν η ΣΩΤΗΡΙΑ F.C. με σκορ 2-1.

Στο τέλος του αγώνα το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της ομάδας Παλαιμάχων ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Γιάννης Δρακόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΣΩΤΗΡΙΑ F.C., Σπύρο Πουρίκη, ενώ παράλληλα του μετέφερε τα συγχαρητήρια του Προέδρου μας Γεώργιου Τζατζάκη για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο τόσο των εργαζομένων στην καθημερινή μάχη για την υγεία μας, όσο και της ομάδας μέσω των ανθρωπιστικών αγώνων που συμμετέχει.

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος : Δεσποτίδης Ιωάννης (Τ), Καραμπίκας Θωμάς, Κανακάκης Νικόλαος, Λιάσκος Δημήτριος, Λιάππης Νικόλαος, Τσέρος Γεώργιος, Παπακωνσταντίνου Ανδρέας, Χίντζιος Χρήστος, Αποστολόπουλος Αθανάσιος, Καζαντζόγλου Στέφανος, Κλειτσίκας Απόστολος, Κολοτούρος Βασίλειος, Φούκας Θεόδωρος, Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος, Λύτρας Αθανάσιος, Μολώνης Μιχαήλ.

Ο αγώνας δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!
Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top