Συμμετοχές μελών της ομάδας δρομέων

Συμμετοχή της ομάδας δρομέων της Αθλητικής Ένωσης στον 4ο αγώνα δρόμου με την ονομασία «ΔΡΟΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ 2021» απόστασης 10 χλμ., τον οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Σαλαμίνας και η Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, με σκοπό την απόδοση τιμών στην ιστορική νίκη των Ελλήνων έναντι των Περσών το 480 π.Χ.

Συμμετοχή της ομάδας δρομέων της Αθλητική Ένωσης στον αγώνα βουνού με την ονομασία 1ος ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON” 46 χλμ στο Νότιο Υμηττό με θετική υψομετρική +2200μ και βαθμό δυσκολίας 2 ITRApoints.

Ο εν λόγο αγώνας διοργανώθηκε από τον «Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, την συνεργασία του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.(Οργανισμού Νεολαίας κ Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης), την υποστήριξη του ΣΠΑΥ(Σύνδεσμος Προστασίας κ Ανάπτυξης Υμηττού),την εθελοντική προσφορά των ομάδων Δασοπροστασίας των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κρωπίας-Ηλιούπολης, του Ε.Ο.Σ. Ηλιούπολης.

Ο Πρόεδρος Τζατζάκης Γεώργιος και το Δ.Σ. της Ένωσης μας συγχαίρουν όλους του αστυνομικούς αθλητές για τη συμμετοχή τους σε αγωνιστικές δραστηριότητες.

Scroll to Top