Συμμετοχή στον 1ο Virtual Run αγώνα δρόμου της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων

Η ομάδα δρομέων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 έως και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 συμμετείχε στον πρώτο Virtual αγώνα δρόμου, ο οποίος διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ) με αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ”αγκάλιασε” την προσπάθεια αυτή μετατρέποντας κάθε χιλιόμετρο που κατέγραψαν τα μέλη της σε χρήματα, που τα διάθεσε στην Α.Ο.Ν.Μ. για τη διάδοση της δωρεάς οργάνων.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του σκοπού, που οδηγεί όλους όσους εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθεια τους και συνεισφέρουν αποτελεσματικά στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, υποστηρίζουν το κοινωνικό έργο της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων και παροτρύνουν όλους τους φορείς καθώς και όλα τα μέλη της Ένωσης στη στήριξη αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας και μελλοντικά.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Scroll to Top