Συμμετοχή στον 7ο Αραφήνιο Δρόμο στη Ραφήνα.

Την Κυριακή 02/04/2023 διεξήχθη ο 7ος Αραφήνιος Δρόμος στη Ραφήνα.

Στον Αραφήνειο 2023 με σχεδόν τετραψήφιο αριθμό συμμετοχών, όλα κύλισαν ομαλά, χάρη στη συνεργασία πολλών τοπικών φορέων, των εθελοντών, της Αστυνομίας Ραφήνας, του Λιμενικού, των Συλλόγων, των χορηγών και πλήθος άλλων ανθρώπων που συνεργάστηκαν.

Με αφετηρία και τερματισμό το πάρκο αναψυχής Ραφήνας (Δημοτικό Κολυμβητήριο), μέσα σε μια όαση πρασίνου, πραγματοποιήθηκαν δύο παιδικοί αγώνες, και δύο ενηλίκων, 5 και 10 χιλιομέτρων.

Το Παράρτημα Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε ενεργά με δεκαεννιά (19) μέλη-δρομείς και στήριξε την εκδήλωση, προσφέροντας τα νερά για την υδροληψία όλων των δρομέων. Ο καιρός δε ήταν σύμμαχος και ιδανικός για δρομικό αγώνα!

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν πολύ τον Δημοτικό Οργανισμό Περιβάλλοντος Αθλητισμού και Πολιτισμού (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Ραφήνας, τον Πρόεδρο αυτού κ. Λουκάτο Σπύρο και τον Διευθυντή αυτού κ. Σπαντούρο Βασίλειο για τη συνεργασία και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και να στηρίξουν μέλη της Αθλητικής Ένωσης αυτό το αθλητικό γεγονός, σε μια πανέμορφη διαδρομή!

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Αραφήνιο 2024, με την υπόσχεση για μαζικότερη και δυναμικότερη παρουσία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Scroll to Top