Συμμετοχή της ομάδας δρομέων στη 1η Λαμπαδηδρομία ΄΄ΙΑΣΩΝ 23΄΄ της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων

Με επιτυχία και πέραν πάσης προσδοκίας, διεξήχθη στις 10 Ιουλίου 2021, η προγραμματισμένη λαμπαδηδρομία που συνδιοργανώθηκε από την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Μαραθώνα με αφετηρία το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο Αθηνών και σημείο τερματισμού το Κέντρο Προβολής Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα και ήταν αφιερωμένη στην Ευγενή Ιδέα της Δωρεάς Οργάνων.

Η λαμπαδηδρομία έφερε το όνομα ΄΄ΙΑΣΩΝ  23΄΄ στη μνήμη του αδικοχαμένου σε τροχαίο δυστύχημα, που έγινε μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων, Ιάσονα Λαλαούνη, του οποίου η οικογένεια δώρισε τα όργανά του, με τα οποία σώθηκαν επτά άτομα που τα είχαν ανάγκη.

Αντιπροσωπεία της ομάδας δρομέων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε στην εν λόγω λαμπαδηδρομία με επικεφαλής την Α/Α΄ Μαρία Καρπαθάκη η οποία και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για τη συμμετοχή της Ένωσή μας. Συμμετείχαν επίσης οι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Κλάδη Νεκταρία και Σκαρλάτου Φωτεινή.

Η συνεργασία με την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, η οποία ξεκίνησε εδώ και περίπου ένα χρόνο, θα συνεχιστεί και στο μέλλον, όπως έχει δεσμευτεί ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εν κατακλείδι, γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του σκοπού, υποστηρίζουμε το κοινωνικό έργο της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων και παροτρύνουμε όλους τους φορείς καθώς και όλα τα μέλη της Ένωσης στη στήριξη αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας και μελλοντικά.

Scroll to Top