Συμμετοχή της ομάδας δρομέων στον Αγώνα Υπεραπόστασης 80χλμ. «Άνθιμος Αργυρόπουλος

Αντιπροσωπεία της ομάδας δρομέων του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αποτελούμενη από τους αθλητές Δημήτριο Ποδαρά και Γεώργιο Καλιόντζη συμμετείχαν στον Αγώνα Υπεραπόστασης 80χλμ. «Άνθιμος Αργυρόπουλος» στην Άρτα στις 5 Ιουνίου 2021.

Η Αδελφότητα Θεοδωριανιτών Άρτας τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, προκήρυξε για πρώτη φορά στην Ήπειρο αγώνα υπεραπόστασης δρόμου 80 χιλιομέτρων, προς τιμή του Ηπειρώτη ιερομόναχου από τα Θεοδώριανα Άνθιμου Αργυρόπουλου, που μύησε στην Φιλική Εταιρεία τον Κολοκοτρώνη, τον Νικηταρά και τον Διονύσιο Σολωμό.

Ο αγώνας ξεκίνησε από την Άρτα με σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Άνθιμου Αργυρόπουλου που βρίσκεται στον αύλιο χώρο του μουσείου Σκουφά στην Παρηγορήτισσα Βυζαντινή Εκκλησία του 13ου αιώνα.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Γεώργιος Ζάχαρης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους και στους διοργανωτές για την όμορφη εκδήλωση.

Scroll to Top