Διεθνείς Αγώνες Χιονοδρομίας (FIS) – ΑΓΕΝ, Κατάβασης και Γιγαντιαίο Slalom, Χ/Κ Βελουχίου, 18-19 Φεβρουαρίου 2012

Αγώνας κατάβασης

Την 18 και 19 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου (Καρπενήσι) ο διεθνής αγώνας (FIS) – ΑΓΕΝ τεχνικής κατάβασης slalom (SL) και τις δύο ημέρες. Στους ανωτέρω αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από της χώρες της Αργεντινής και της Κύπρου, αθλητές των Ελληνικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των αθλητών της Εθνικής Ομάδας της Χώρας μας και Αθλητές της ομάδας χιονοδρομίας της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Την 18-02-2012, στο αγώνισμα SL, και στην κατηγορία των ανδρών, ο αθλητής ΖΗΛΑΚΗΣ Βασίλειος έφερε την 3η θέση και ο αθλητής ΔΗΜΟΥ Φώτιος την 6η  θέση. Την 19-02-2012 στο αγώνισμα SL, και στην κατηγορία των ανδρών ο αθλητής ΖΗΛΑΚΗΣ Βασίλειος έφερε την 6η θέση ο αθλητής ΦΙΝΕΣ Αθανάσιος έφερε την 9η θέση, ο αθλητής  ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Παναγιώτης έφερε την 11η θέση, ο αθλητής ΚΑΚΟΥΛΗΣ Ιωάννης έφερε την 12η θέση, ο αθλητής   ΤΟΚΑΣ Δημήτριος έφερε την 13η θέση και ο αθλητής ΤΟΚΑΣ Γεώργιος έφερε την 16η θέση.

Σημειώνετε ότι τα ανωτέρω πολύ καλά αποτελέσματα, δεδομένου και της παρουσίας αθλητών από ξένες αποστολές και της Εθνικής Ομάδας της Χώρας μας, είναι αποτέλεσμα μεταξύ των άλλων και της πολύ καλής προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου και Παρνασσού. Τονίζετε ότι η συνολική παρουσία των αθλητών μας τόσο αγωνιστικά όσο και κατά την διάρκεια παρουσίας αυτών στις εγκαταστάσεις του ανωτέρω χιονοδρομικού κέντρου απέσπασε τα ευμενή σχόλια τόσο των παραγόντων της διοργάνωσης όσο και των θεατών του αγώνα οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

Scroll to Top