Συνάντηση με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Κολυμπάδης, συναντήθηκαν με την Παγκόσμια Αθλητική Ένωση Αστυνομιών κατά την επίσημη επίσκεψη του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα και Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του Οργανισμού, Ταξίαρχο Khalid Alnajar, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Διευθυντή Tareq Al Sadami, Πρόεδρο της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ της Παγκόσμιας Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι : Γεώργιος Τζατζάκης Αστυνόμος Α΄, Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης, Δημήτριος Αβανίδης Αστυνόμος Α΄, Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Ρήγας Ουσταμπασίδης Ανθυπαστυνόμος, Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών, Κωνσταντίνος Ζακεστίδης Αρχιφύλακας, Ταμίας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

H Παγκόσμια Αθλητική Ένωση Αστυνομιών (U.S.I.P.) διανύει το 33ο έτος λειτουργίας της καθώς ιδρύθηκε στο Παρίσι τον Μάϊο του 1990 και στην παρούσα κατάσταση αποτελείται από είκοσι δύο χώρες (22) μέλη Αστυνομίες της Ευρώπης, από δεκατρείς (13) χώρες της Αφρικής, δεκαεννιά (19) χώρες της Αμερικής, δεκαεφτά (17) της Ασίας, και εκπροσωπεί όλους τους Αστυνομικούς σε διεθνές αθλητικό επίπεδο.

Πρόεδρος της είναι ο Sheikh Ahmad Nawaf Al-Ahmed Al-Sabah Πρωθυπουργός του Κουβέιτ. Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, αποτελεί ιδρυτικό μέλος της ως άνω Ένωσης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για τη λειτουργία και τους σκοπούς της Παγκόσμιας Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών καθώς και πιθανοί τρόποι συνεργασίας προς όφελος της προβολής της Ελλάδος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Scroll to Top