Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

Τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας κ.κ. Ιερώνυμο συνάντησαν στις 23 Δεκεμβρίου 2021, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος Ρήγας Ουσταμπασίδης, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αττικής Δημήτριος Δελτσιδης, ο Αναπλ. Γενικού Γραμματέα Δημήτριος Τζαφόλιας και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ιωάννης Δρακόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει του επικείμενου αγώνα καλαθοσφαίρισης ανθρωπιστικού χαρακτήρα, μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται στα ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Μακαριότατος ενημερώθηκε εκτενώς για τις δραστηριότητες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτές.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν και αμοιβαία συμφωνήθηκαν τρόποι στήριξης του κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου της Εκκλησίας μέσω της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μέσα από το έργο μας στηρίζουμε προσπάθειες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Scroll to Top