Συνάντηση με τον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο

Τα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και η αποστολή της ομάδας καλαθοσφαίρισης ανδρών.
Εκεί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ κ. Γιαννακόπουλο Δημήτριο τον οποίο και ευχαρίστησαν για την πολύτιμη οικονομική συνδρομή του ιδίου και του Ομίλου προς την ομάδα μας στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αστυνομικών που διεξήχθη στη πόλη Λιμόζ της Γαλλίας και στο οποίο η ομάδα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 4η συνεχομένη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος Α/Α’ Γεώργιος Τζατζάκης και οι αθλητές της ομάδας προσέφεραν στον κύριο Γιαννακόπουλο το σύμβολο και το μετάλλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος όπως και ένα μπλουζάκι αποστολής των αγώνων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαννακόπουλος και ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ στηρίζουν διαχρονικά τις προσπάθειες της Ένωσής μας και της ομάδας καλαθοσφαίρισης καθόσον αποτέλεσαν το δυνατό μας “συμπαίχτη” οικονομικά τόσο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013 στην Ιταλία αλλά και σε αυτό του 2017 στην Αθήνα.

Scroll to Top