Συνέντευξη του Προέδρου της Αθλητικής Ένωσης, “Επιτυχημένη η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού”

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ολοκλήρωσε τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή της 2ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού με πολύ μεγάλη επιτυχία η οποία διεξήχθει κατά το μήνα Οκτώβριο. Οι δραστηριότητες έλαβαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κατερίνη, στη Δράμα και στην Λαμία.

Υπήρξε ποικιλία αθλητικών δράσεων : ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, αντισφαίριση, πετοσφαίριση στην άμμο (μπιτς βόλει), ράγκμπι, πρακτική σκοποβολή, σκάκι και πτώσεις με αλεξίπτωτο, συμμετοχή σε ράλλυ. Περίπου 500 αστυνομικοί, συμμετείχαν στις αθλητικές αυτές δράσεις τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας, που προέβλεπε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι αρμόδιες αρχές.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης, ο οποίος αποτελεί έναν από τους εμπνευστές των δράσεων της Αθλητικής Ένωσης, δήλωσε :

«Για να υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία η 2η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού, μας βοήθησαν πολύ η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Πέππας, το Υπουργείο Αθλητισμού και ο Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα B-Active και ο Διευθυντής κ. Καρακάσης με την πρέσβειρα του B-Active Παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Καρπαθάκη. Ακόμη, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και τα Διοικητικά Συμβούλια των Παραρτημάτων Αττικής, Βορείου Ελλάδος και Κρήτης, όπως επίσης και τα μέλη των Επιτροπών που στηρίζουν το όλο εγχείρημα».

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι κοντά στον πολίτη, καθημερινά στην μάχη της εγκληματικότητας, αλλά και όπου ανά χρονικά διαστήματα χρειάστηκε το Κράτος, όπως στον Έβρο, αλλά και τώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όπου οι συνάδελφοι δουλεύουν με κομμένες τις άδειες τους και εμείς ως Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, τους δίνουμε τη δυνατότητα να αθληθούν και να γυμναστούν στον ελεύθερο τους χρόνο» επισημαίνει ο Γιώργος Τζατζάκης τονίζοντας την σημασία της άθλησης στους αστυνομικούς.

Όσο για τον αριθμό των μελών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, επισήμανε:

«Είμαι Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης την τελευταία τριετία, πλην όμως, έχω διατελέσει μέλος και στα δυο προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια και έχει γίνει πολύ δουλειά στο κομμάτι του να προσφέρουμε αθλητικές δράσεις στους συναδέλφους μας, με αποτέλεσμα ο αριθμός των μελών μας να έχει εκτοξευτεί από τις 3.500 χιλιάδες που ήταν πριν μια 10ετία σε 7.000! Αυτή είναι η έννοια του μαζικού ερασιτεχνικού εργασιακού αθλητισμού».

Η εν λόγω συνέντευξη δημοσιεύθηκε στις παρακάτω ιστοσελίδες

newsbomb.gr

inthecity.gr

onsports.gr

sdna.gr

sport24.gr

Scroll to Top