Σειρά συναντήσεων με πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς

Σειρά συναντήσεων με πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς είχε το νεοεκλεγέν Προεδρείο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Οι συναντήσεις, εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα τους είχαν στόχο τόσο την ενημέρωση των σχετικών φορέων για θέματα που απασχολούν τον Αστυνομικό Αθλητισμό όσο και την κατάθεση προτάσεων για κοινές αθλητικές δράσεις.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του Δ.Σ. επισκέφθηκαν,

  • Την Βουλευτή κα. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Άννα και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπή της Ν.Δ. κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Ελευθέριο, στα γραφεία του κόμματος, στους οποίους ανέλυσαν το πρόγραμμα και τις δράσεις της νέας Διοίκησης.

  • Την Διευθύντρια του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ιωάννα καθώς και τον ειδικό σύμβουλο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. ΣΥΚΑ Στέλιο, με τους οποίους συζήτησαν τις δράσεις και δραστηριότητες που είναι συνυφασμένες με το έργο του Υπουργείου και εξέτασαν το ενδεχόμενο συνεργασίας στο άμεσο μέλλον.

  • Τα κεντρικά γραφεία του Ο.ΚΑ.ΝΑ. όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο καθώς και τον Διευθυντή Αθλητικού Τομέα του Οργανισμού κ. ΨΑΡΙΑΝΟ Αλέξανδρο. Στα πλαίσια κοινωνικών δράσεων που θέσπισε το Δ.Σ. θα χορηγηθεί το ποσό των πεντακοσίων (500,00) ευρώ έναντι ενίσχυσης για την αντιμετώπιση των αναγκών του οργανισμού.

  • Τα Κεντρικά Ιατρεία Αθηνών της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Ταξίαρχο κ. ΜΠΑΔΕΚΑ Αθανάσιο προς απονομή τιμητικής πλακέτας για την επανεκλογή του στην Ιατρική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.).Με τον Διευθυντή των Ιατρείων συζητήθηκε και η περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών στα πλαίσια της άσκησης και της υγείας του αστυνομικού προσωπικού.

Οι εθιμοτυπικές συναντήσεις θα συνεχιστούν από το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. με σκοπό την ενημέρωση των φορέων για τις δράσεις και τις διοργανώσεις της, καθώς και για την εξεύρεση περαιτέρω τρόπων συνεργασιών με φορείς και οργανισμούς, συνεχίζοντας το έργο προς όφελος των μελών μας με γνώμονα πως ο αστυνομικός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

Scroll to Top