Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της U.S.P.E.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Τεχνική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.) συνεδρίασαν για πρώτη φορά μέσα στο έτος 2023.

Ο Νεοεκλεγέντας Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης στην πρώτη του συνεδρίαση μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου 2022 εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα μέλη του Δ.Σ. και της Τεχνικής Επιτροπής για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη στο πρόσωπό του να ηγηθεί τον οργανισμό της U.S.P.E.

Επιπρόσθετα ενημέρωσε τα μέλη για το όραμά του στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού αθλητισμού και εξέφρασε την πεποίθησή του για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Στην συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.) έλαβε μέρος και ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Ουσταμπασίδης Ρήγας μετά την εκλογή του ως Τεχνικός Εκπρόσωπος στις εκλογές του Νοεμβρίου 2022.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Τεχνικής Επιτροπής συζήτησαν για την μέχρι τώρα πορεία και εξέλιξη των προετοιμασιών των επερχόμενων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων καθώς και για την ανατροφοδότηση των όσων έχουν διεξαχθεί καθώς επίσης υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τη συνεργασία της U.S.P.E. με Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Ομοσπονδίες αθλημάτων.

Επιπρόσθετα εγκρίθηκε α) η διοργάνωση της 1ης Ευρωπαϊκής αθλητριατρικής ημερίδας τον Μάιο 2023 στην Αθήνα, β) η διοργάνωση και διεξαγωγή του 4ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης γυναικών τον Μάϊο 2024 στην Ελλάδα και γ) η συνεδρίαση του ανώτατου οργάνου ήτοι της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών, με τη συμμετοχή των τριάντα οχτώ (38) Προέδρων της Ευρώπης τον Νοέμβριο του 2024.

Τέλος συζητήθηκε και αναλύθηκε η επικρατούσα κατάσταση καθώς και ο αντίκτυπος της κρίσης στα αθλητικά θέματα.

Scroll to Top