Συνεδρίαση Τεχνικής Επιτροπής U.S.P.E., Ηράκλειο Κρήτη, 12-14 Ιουλίου 2018

Γνωρίζεται ότι, η συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Αθλητικής  Ένωσης Αστυνομιών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία κατά το χρονικό διάστημα από 12-14/07/2018 στο Ηράκλειο Κρήτης, γεγονός που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντικό στα πλαίσια της συνεργασίας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος,  σε αθλητικό επίπεδο με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές αθλητικές ενώσεις.

Στην εν λόγω συνεδρίαση της Επιτροπής έδωσε το παρών το Προεδρείο της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.), ήτοι ο Πρόεδρος κος Luc Smeyers, ο Γενικός Γραμματέας κος Fred Kusserow, ο Ταμίας κος Harry Brüngger και ο Διευθυντής του γραφείου της ως άνω Ένωσης κος Dirk Weninger. Το παρών έδωσαν και τα οκτώ (8) εκλεγμένα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής, γεγονός που χαρακτηρίζεται από την έμπρακτη εμπιστοσύνη και τη στήριξη των ευρωπαίων συναδέλφων μας. Παρόντες ήταν οι Τεχνικοί Εκπρόσωποι: κος GYORI Laszlo για τα αθλήματα της αντισφαίρισης και της πάλης, η κα WILLOUGHBY Katherine για τα αθλήματα της ποδηλασίας και το τρίαθλον, ο κος HIRSCHBERGER Jorg για τα αθλήματα της χιονοδρομίας και της σκοποβολής, ο κος RE Massimo για τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης και της κολύμβησης, ο κος JACOBSEN Ole για τα αθλήματα του ποδοσφαίρου και της χειροσφαίρισης, ο κος REDICAN Ian για τα αθλήματα του μαραθωνίου και του ανωμάλου δρόμου, ο κος ROHNER Andreas για τα αθλήματα της πετοσφαίρισης και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ο κος SCHURCH Oliver για τα αθλήματα του τζούντο και του στίβου.

Θέματα που απασχόλησαν τους ανωτέρω κατά τη διεξαγωγή της συνεδρίασης αφορούσαν  την ανάπτυξη, προώθηση και διάδοση του Ευρωπαϊκού αστυνομικού αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της έναρξης των εργασιών της συνεδρίασης, η οποία έλαβε χώρα την Πέμπτη 12/07/2018 και ώρα 14:30 στην αίθουσα συσκέψεων του ξενοδοχείου «Ibis Styles Hotels», έδωσαν το παρών, ως εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο κ. Βοηθός Γενικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης  Α/Δ΄ Νικόλαος ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Α/Υ΄ Εμμανουήλ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου Α/Β΄ ΠΙΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου Υ/Α΄ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Α/Β΄ ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ Στυλιανός.

Ο καθένας ξεχωριστά καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους στην πόλη του Ηρακλείου και στη Χώρα μας, ευχόμενος κάθε επιτυχία στις διεργασίες της Επιτροπής ενισχύοντας το αίσθημα φιλοξενίας απέναντί τους. Η παρουσία τόσο του εκπροσώπου του Σώματος  όσο και των λοιπών παρευρισκόμενων τίμησε και στήριξε την προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του ευρωπαϊκού αστυνομικού αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου που έλαβε χώρα την Παρασκευή 13/07/2108  έδωσε το παρών πέραν των προαναφερόμενων και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. ΣΙΡΙΓΩΝΑΚΗΣ Νικόλαος.

Για ακόμη μία φορά ο σωστός προγραμματισμός και σχεδιασμός, η εξασφάλιση όλων εκείνων των εφοδίων που συμβάλλουν θετικά σε μια επιτυχημένη συνεδρίαση, η συνεργασία με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και με τους τοπικούς φορείς που συνέβαλλαν καταλυτικά, είχε πράγματι το επιθυμητό και επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, αφήνοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στους φιλοξενούμενούς μας.

Scroll to Top