Οι επιτυχίες της ομάδας ταε κβο ντο στους Παγκόσμιους Αγώνες

Ο χορός των μεταλλίων έχει και συνέχεια για την αποστολή της αντιπροσωπευτικής ομάδας ταε-κβο-ντο της  Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος η οποία συμμετέχει στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών που διεξάγονται αυτή τη στιγμή στην μακρινή πόλη Τσενγκτού της Κίνας.

Μετά τα τρία μετάλλια της ομάδας τζούντο, ήρθαν να προστεθούν ακόμα δύο μετάλλια στη συλλογή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Ένα χρυσό στην κατηγορία -67 για την Σαραντούλα ΠΑΓΩΝΑΚΗ και ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία +67 για την Μαρία ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΟΥ.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤZΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να συγχαρούν τις παραπάνω αθλήτριες, την Αρχηγό αποστολής και προπονήτρια Α/Α’ Μαρία ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ για την άρτια προετοιμασία της αποστολής και την επίτευξη των στόχων.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και στους υπόλοιπους αθλητές του στίβου, οι οποίοι θα δώσουν τις επόμενες ημέρες και αυτοί με τη σειρά τους τη μάχη στο γήπεδο.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, την εταιρεία Protergia, την εταιρεία Cosmoroes Travel Services καθώς και την εταιρεία Q Brokers, για την οικονομική τους στήριξη τους στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής.

Η παραπάνω επιτυχία δημοσιεύτηκε στις παρακάτω ιστοσελίδες:

katechaki.gr

nantiareport.gr

lawandorder.gr

policenet.gr

Scroll to Top