Τελετή αφής της Φλόγας των Παγκόσμιων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος , μετά από πρόσκληση των Special Olympics Hellas, με μεγάλη χαρά διέθεσε δεκαμελή αντιπροσωπεία με σκοπό την περιφρούρηση της «Φλόγας της Ελπίδας» καθ όλη τη διαδρομή της από το ΖΑΠΠΕΙΟ Μέγαρο έως την Πρεσβεία της Κορέας. Η τελετή αποτέλεσε την έναρξη των παγκόσμιων χειμερινών αγώνων Special Olympics που θα διοργανωθούν στη Δημοκρατία της Κορέας και στην πόλη Πιον Γιανγκ.

Τα μέλη, συνδυάζοντας τη διττή ιδιότητα Αστυνομικού και Αθλητή, με μεγάλη ευχαρίστηση και ιδιαίτερο ζήλο παραστάθηκαν πέριξ των λαμπαδηδρόμων κατά τη διαδρομή της φλόγας με σκοπό την  ασφαλή μετάβαση της από την αφετηρία στον προορισμό της. Η αφετηρία είχε οριστεί το ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ και διαμέσου των σταθμών ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ-ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ-ΧΙΛΤΟΝ κατέληξε στην ΠΡΕΣΒΕΙΑ της ΚΟΡΕΑΣ.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε τόσο για την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού όσο και για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος η μνημόνευση αυτών στο εισηγητικό λόγο της κυρίας Νικολακοπούλου, ευχαριστώντας το σύνολο της Ελληνικής Αστυνομίας μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, καθώς η τελετή αναμεταδιδόταν σε ζωντανή μετάδοση σε εκατοντάδες χώρες. Η Ελληνική Αστυνομία μέσω της Υ.Φ.Α.Α και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος φώναξε παρών σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση κάνοντας πράξη το σύνθημα των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics «Είμαι Μέσα» και εισπράττοντας τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών και των υπευθύνων.

Scroll to Top