Τελικοί αγώνες πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής.

Ολοκληρώθηκε το 22ο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής επιβεβαιώνοντας τα φαβορί.

Για τη φετινή περίοδο εφαρμόστηκε το πρόγραμμα των δύο κατηγοριών (Α και Β κατηγορία) με βάση τη περυσινή κατάταξη των ομάδων.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οι περισσότεροι αγώνες να παρουσιάζουν αυξημένο ενδιαφέρον καθόσον οι πρώτες ομάδες της Β΄ κατηγορίας είχαν την ευκαιρία να προαχθούν στην Α΄.  Στη συνέχεια όλες οι ομάδες που δεν κατάφεραν μια διάκριση είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη διάκριση στο Κύπελλο Φιλίας το οποίο είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Στο Μεγάλο Τελικό, ο οποίος διεξήχθη τη Δευτέρα 08 Απριλίου 2024, η ομάδα της Υ.Α.Μ.Κ.Π.Π. επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας την ομάδα της Δ.Α.Ε.Α. με σκορ 65-78.

Στο Μικρό Τελικό, ο οποίος διεξήχθη την Τρίτη 09 Απριλίου 2024, επικράτησε η ομάδα του Α.Τ. Λαυρεωτική της αντίστοιχης ομάδας της Υ.Κ.Α. με σκορ 90-64, κατακτώντας την 3η θέση του εφετινού 22ου Πρωταθλήματος.

Φωτογραφίες μεγάλου τελικού

Φωτογραφίες μικρού τελικού

Ο Πρόεδρος Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Τζατζάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους συμμετέχοντες συναδέλφους καθώς και την αρμόδια επιτροπή για την άρτια διοργάνωση του θεσμού.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων συνεχίζονται στο θεσμό του Κυπέλλου και του Κυπέλλου Φιλίας.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση του πρωταθλήματος δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών.

Scroll to Top