Τελικοί Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 19ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Την 23-05-2012 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, έπεσε η αυλαία του 19ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αστυνομικών , που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Στον μικρό τελικό αναμετρήθηκε το Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ. με το Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται  ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες. Οι τυπικά γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και πήραν τη νίκη με 3-0, χάνοντας ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Στο 17’ λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του ΚΟΚΚΑΛΗ, ο ΑΘΑΝΑΣΕΛΟΣ έπιασε την κοντινή κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΑΚΗ να αποκρούει προσωρινά, στην επαναφορά η μπάλα έφτασε και πάλι στον ΑΘΑΝΑΣΕΛΟ ο οποίος με όμορφο τακουνάκι έκανε το 1-0. Στο 47’ λεπτό, μετά από όμορφη κάθετη πάσα του ΜΗΤΡΟΦΑΝΗ, ο ΚΟΚΑΛΑΣ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 2-0, ενώ στο 80’ έπειτα από ασίστ του ΚΑΡΝΑΒΙΑ, ο ίδιος παίχτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ.: ΣΥΡΙΩΔΗΣ (65’ ΤΑΦΙΛΗΣ), ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΡΣΑΜΗΣ (80’ ΚΑΡΑΛΗΣ), ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΚΟΘΡΑΣ, ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ (46’ ΚΟΚΚΑΛΑΣ),  ΜΑΜΑΚΟΣ (70’ ΚΑΡΝΑΒΙΑΣ), ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΕΛΟΣ (75’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.), ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ (60’ ΚΑΖΙΑΝΗΣ), ΚΟΚΚΑΛΗΣ (85’  ΜΠΟΥΚΑΣ).

Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΝΙΚΑΚΗΣ, ΚΙΣΣΑΣ, ΔΗΜΟΣ, ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑΣ, ΚΑΛΥΒΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ, (45’ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΒΑΡΕΛΑΣ (55’ ΜΠΑΚΑΡΑΣ (65’ λογ. τραυμ. ΚΑΖΑΣ)), ΜΑΚΡΗΣ, ΚΟΥΤΟΥΖΟΓΛΟΥ (74’ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ), ΔΡΙΤΣΟΥΛΑΣ (80’ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ (45’ ΜΠΛΕΤΣΑΣ Χρ.).

Στον μεγάλο τελικό βρέθηκαν η Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ και το Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Η ομάδα του κ. ΣΚΟΠΑ από την αρχή του πρωταθλήματος αποτελούσε το μεγάλο φαβορί, διαθέτοντας στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που είτε αγωνίζονται, είτε είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν στις Εθνικές κατηγορίες. Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος πραγματοποίησε επιβλητικές εμφανίσεις κερδίζοντας με χαρακτηριστική ευκολία τους αντιπάλους τους . Η ομάδα του Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ  συνέχισε την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και μετά τις επιτυχίες της στα πρωταθλήματα 8×8 της Αθλητικής Ένωσης,  την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου έκανε την υπέρβαση με την πρόκριση της  στον μεγάλο τελικό.

Το φιλμ του αγώνα:

1’ Είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με τις κάτωθι συνθέσεις:
Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ (ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Αλβέρτος – ΣΚΟΠΑΣ Ιωάννης): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΜΠΛΕΤΣΑΣ Ε., ΔΗΜΑΚΗΣ, ΤΡΟΥΠΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΡΓΑΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΣ, ΔΟΥΜΑΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

Αναπληρωματικοί: ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΠΕΡΤΣΑΣ, ΝΙΦΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΑΣ, ΣΙΝΑΠΑΛΟΣ, ΜΑΛΙΩΡΑΣ.

Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημήτριος): ΟΥΣΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΧΑΝΤΖΗΣ, ΚΟΤΡΟΖΙΝΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Απ., ΜΟΥΡΓΟΣ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΤΣΙΒΙΚΗΣ, ΜΑΓΓΙΖΗΣ, ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Αναπληρωματικοί: ΒΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΡΑΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Δημ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΛΟΥΡΗΣ, ΜΟΚΑΛΗΣ, ΚΟΥΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥΔΗΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ .

Διαιτητής του αγώνα η κ. ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ, με βοηθούς τις κ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ και κ. ΔΕΤΣΗ.

13’ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον ΜΟΥΡΓΟ για μαρκάρισμα πάνω στον ΑΓΓΕΛΑΚΗ.

16’ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για το Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ καθώς ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ με προβολή πήρε τα πόδια του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

20’  Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το πρώτο εικοσάλεπτο με τη Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ να είναι αυτή που πιέζει.

24’   Πρώτη καλή φάση για το Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ θα απομακρύνει  την μπάλα με γροθιές πάνω στην πλάτη του ΔΡΟΣΟΥ, μπλοκάροντας την συνέχεια λίγο πριν περάσει τη γραμμή. Στην αντεπίθεση για τη Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ θα σουτάρει από πολύ πλάγια θέση, απομακρύνοντας πολύ εύκολα ο ΟΥΣΙΟΣ.

26’ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον ΑΓΓΕΛΑΚΗ  για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον ΜΟΥΡΓΟ

29’ Ευκαιρία για τη Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ με τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ να μην καταφέρνει να πάρει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Στη συνέχεια της φάσης ο ίδιος παίχτης θα δεχθεί την κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο στον ΟΥΣΙΟ.

35’ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον ΑΡΓΑΝΗ, ο οποίος θα σταματήσει την προέλαση του ΜΟΥΡΓΟΥ λίγο πριν την μεγάλη περιοχή. Σε επικίνδυνο σημείο το φάουλ για το Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Θα το εκτελέσει ο ΜΟΥΡΓΟΣ, αναγκάζοντας τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ σε δύσκολη επέμβαση στην αριστερή του γωνία. Στην επαναφορά ο ΜΑΓΓΙΖΗΣ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο θα υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, βρισκόμενος ελάχιστα εκατοστά μπροστά από τους αμυντικούς της Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ.

39’ Ο ΔΗΜΑΚΗΣ θα κάνει τη βαθιά σέντρα βρίσκοντας τον ΔΟΥΜΑ στο ύψος της μικρής περιοχής, ο οποίος θα πιάσει το σουτ στην κίνηση χωρίς να ανησυχήσει τον ΟΥΣΙΟ.

41’  Μετά από όμορφη σέντρα του ΤΣΙΒΙΚΗ  από  τα αριστερά, ο ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ θα προλάβει την έξοδο του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, πιάνοντας την κεφαλιά – πάσα προς τον ΜΑΓΓΙΖΗ, αλλά την τελευταία στιγμή ο ΤΡΟΥΠΗΣ θα απομακρύνει σε κόρνερ

46’ Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΜΠΛΕΤΣΑΣ θα σεντράρει από δεξιά με τον ΤΖΑΝΕΤΟ να μην καταφέρνει να πάρει την κεφαλιά στην μικρή περιοχή. Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίχτης θα σουτάρει συρτά με τον ΟΥΣΙΟ να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ με το Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, μετά τα πρώτα λεπτά, να στέκεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ χωρίς καμία αλλαγή για τις δύο ομάδες.

48’ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ για σκληρό μαρκάρισμα στα πλάγια πάνω στον ΔΟΥΜΑ. Μετά την εκτέλεση φάουλ ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ δεν θα καταφέρει να πιάσει την κεφαλιά από καλή θέση.

52’ Πρώτη αλλαγή στον αγώνα με τον ΛΟΥΡΗ να παίρνει τη θέση του ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.

56’ Αλλαγή και για τη Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ο ΜΠΕΡΤΣΑΣ στη θέση του ΔΟΥΜΑ.

59’ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον ΤΡΟΥΠΗ, ο οποίος με τάκλιν θα πάρει τα πόδια του ΛΟΥΡΗ

60’ ΓΚΟΛ!!!! για τη Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με όμορφη κάθετη πάσα θα βρει τον ΤΖΑΝΕΤΟ, ο οποίος θα προχωρήσει στην περιοχή του Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και με παράλληλη μπαλιά θα δώσει έτοιμο γκολ στον ΜΠΕΡΤΣΑ, σπρώχνοντας απλά ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα. 1-0 για τους τυπικά γηπεδούχους με την χρυσή αλλαγή.

64’ Διπλή ΑΛΛΑΓΗ για το Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ με τον προπονητή του κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημ. να θέλει να δώσει επιθετικό τόνο στην ομάδα του βάζοντας τους ΚΟΥΤΗ και ΒΑΤΣΙΟ στην θέση των ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Απ.  και ΤΣΙΒΙΚΗ   αντίστοιχα.

68’ Μεγάλη ευκαιρία για το Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΖΗ να βρίσκει με έξυπνη πάσα τον ΒΑΤΣΙΟ στη μικρή περιοχή, αυτός θα σουτάρει δυνατά , αλλά ο ΑΡΓΑΝΗΣ με αυτοθυσία θα διώξει σε κόρνερ λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του.

69’ ΑΛΛΑΓΗ ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ στη θέση του ΔΗΜΑΚΗ.

74’ Ευκαιρία για τη Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ να κάνει το 2-0. Μετά από κάθετη πάσα του ΤΖΑΝΕΤΟΥ ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ θα βρεθεί απέναντι στον ΟΥΣΙΟ ο οποίος θα διώξει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο ΤΖΑΝΕΤΟΣ βρέθηκε , στο ύψος της μικρής περιοχής, στην πορεία της μπάλας μετά από σέντρα του ΔΡΟΣΟΥ στέλνοντας  όμως την μπάλα άουτ.

76’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του κ. ΣΚΟΠΑ με τον ΤΖΑΝΕΤΟ να πιάνει το βολέ από την μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον ΟΥΣΙΟ με εκτίναξη να διώξει σε κόρνερ.

79 ‘  Ο ΜΑΓΓΙΖΗΣ θα ελιχθεί έξω από την περιοχή της Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ, θα πλασάρει με ωραίο τρόπο, αλλά η μπάλα δεν θα του κάνει το “χατίρι”, καθώς θα περάσει ελάχιστα εκατοστά από το δοκάρι του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

80’ ΑΛΛΑΓΗ ο ΚΑΡΑΛΗΣ στη θέση του ΒΑΦΕΙΑΔΗ.

86’ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον ΚΑΡΑΛΗ για τράβηγμα στον ΑΓΓΕΛΑΚΗ.

90’ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον ΔΡΟΣΟ ο οποίος θα κάνει την επικίνδυνη προβολή στα πόδια του ΒΑΤΣΙΟΥ.

Τελευταίες προσπάθειες για το Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ να πετύχει την ισοφάριση, το οποίο πιέζει, κερδίζοντας κάποια κόρνερ και φάουλ έξω από την περιοχή της Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ, χωρίς να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

94’ Αλλαγή σκοπιμότητας για τη Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ με τον ΣΙΝΑΠΑΛΟ να παίρνει τη θέση του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!!! Η Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ είναι η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ του 19ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών ΛΥΓΙΔΑΚΗΣ Ευθύμιος, ο Διοικητής της Δ/νσης Μεταγωγών και Δικαστηρίων Αθηνών κ. ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ Χρήστος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ’ Υποδ/νσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. ΓΛΥΚΑΣ Αντώνιος και ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σκάουτερ του  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ Γεώργιος.

Τιμητικές βραβεύσεις έγιναν στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας κ. ΒΑΡΟΥΧΑ Παναγιώτη, στον Αρχιδιαιτητή Ε.Π.Σ.Α. κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, στον 1ο Σκόρερ του πρωταθλήματος ΤΖΑΝΕΤΟ Διονύσιο (Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ), στον 2ο σκόρερ του πρωταθλήματος ΓΚΙΟΛΑ Σταύρο (Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ), στους υπευθύνους των ομάδων Α.Τ. Εξαρχείων (ΤΣΟΥΜΑΝΗ Περικλή) και  Α.Τ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ (ΧΟΥΛΙΑΡΑ Παναγιώτη) για το ήθος που έδειξαν οι ομάδες τους κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τέλος ειδική βράβευση έγινε στον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελο για την παραχώρηση του γηπέδου, με τιμητική πλακέτα την οποία παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος του  Σταδίου ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Βασίλειος.

Scroll to Top