Τελικοί 29ου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 11Χ11 αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής.

Την Τετάρτη 24/05/2023 στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος»  πραγματοποιήθηκαν ο Μεγάλος και Μικρός τελικός του 29ου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 11Χ11 Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής, που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Μικρός τελικός 29ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 11χ11 Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής.

Στον Μικρό Τελικό αναμετρήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η περσινή Πρωταθλήτρια Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Οι πολλές ελλείψεις των περσινών Πρωταθλητών είχε ως αποτέλεσμα, η έμπειρη ομάδα των ‘3Β’ στο 27’ και στο 31’ λεπτό να είχαν δύο δοκάρια. Τελικά δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ με γκολ του ΦΑΣΟΥΛΑ στο 35’.

Στο 66’ ο  ΚΟΡΔΑΣ και στο 79’ ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ διεύρυναν το σκορ σε 3-0 δίνοντας τη νίκη & της 3η Θέση στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Συνθέσεις ομάδων :

Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ( Σφακιανάκης Κωνσταντίνος) ΚΑΡΑΜΑΛΙΓΚΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΚΟΡΔΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ, ΣΙΛΛΟΣ , ΠΑΝΟΥ,  ΦΑΣΟΥΛΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΚΙΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥΔΗΣ

Αγωνίστηκαν και οι: ΤΣΙΚΟΣ, ΜΠΕΛΤΣΟΣ, ΒΑΡΕΛΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΜΑΓΓΙΖΗΣ, ΧΑΡΜΠΗΣ

Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών (Λυμπέρης Αγγελόπουλος) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ,  ΤΣΑΡΔΑΣ, ΜΠΑΣΑΝΟΣ, ΚΟΥΡΟΥΒΑΚΑΛΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΤ., ΣΑΡΔΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Γ., ΤΣΙΚΛΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ.

Αγωνίστηκαν και οι:  ΚΑΡΑΣ,  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

Διαιτητές Αγώνα: ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ Βαλάντης,  ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Παύλος, ΠΛΑΚΑΣ Σωτήριος, ΜΑΝΟΥΡΑΣ Χρήστος-Δημήτριος

Μεγάλος τελικός 29ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 11χ11 Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής.

Στη συνέχεια, στο ίδιο γήπεδο, σε έναν εκπληκτικό και συναρπαστικό Τελικό η ομάδα της Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων νίκησε την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών κατακτώντας το Πρωτάθλημα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο αντιπάλων είχε αρκετές δυνατές φάσεις σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών ευτύχισε να προηγηθεί γρήγορα στο 1ο λεπτό με τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ. Στη συνέχεια η ομάδα της Τροχαίας απώλεσε κάποιες ευκαιρίες ώστε να πετύχει και 2ο τέρμα,  με αποτέλεσμα να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να αλλάξει το σκορ. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε τον πρώτο λόγο των κινήσεων, χάνοντας μέσα σε πέντε λεπτά -2- πέναλτι [48’ & 53’], τα οποία κέρδισε ο ΤΑΜΠΑΚΗΣ Βασίλειος. Η λύτρωση και ισοφάριση ήρθε μετά από υπέροχη σέντρα του ΤΖΑΝΕΤΟΥ Διονύσιου  στο 65’ λεπτό όπου ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με γυριστό σουτ έκανε το 1-1. Στο 85’ λεπτό έπειτα από 2η κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο αρχηγός της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, ΔΑΟΥΤΗΣ αλλάζοντας τος ισορροπίες. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου μετά το πέρας των δύο ημιχρόνων το σκορ δεν άλλαξε και ο Τελικός οδηγήθηκε στην ρώσικη ρουλέτα της διαδικασίας ανάδειξης νικητή με πέναλτι. Εκεί η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων ήταν εύστοχη και με σκορ 5-3 πήρε τη νίκη και τον τίτλο του Πρωταθλητή, κάνοντας το DOUBLE καθώς είχε κερδίσει και το Κύπελλο.

Με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος η ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων έφτασε σε αριθμό τις τέσσερις ενώ πολυνίκης του θεσμού παραμένει η θρυλική ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας  με 8 κατακτήσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα βραβεύτηκαν ο  πολυτιμότερος παίχτη του Τελικού,  ο ΟΤΕΜΠΕΡΗΣ Ηλίας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου μεταξύ άλλων, ο Δ/της της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων Ταξίαρχος Φώτιος ΝΤΟΥΪΤΣΗΣ.

Συνθέσεις ομάδων :

Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών(Τσορμπατζογλου) ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΛΑΒΔΑΣ,  ΔΑΟΥΤΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΜΑΝΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛ., ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ, ΣΤΡΕΜΠΑΣ,  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΟΛΑΣ

Αγωνίστηκαν και οι:  ΜΥΛΩΝΑΣ ΛΑΓΓΟΥΡΑΝΗΣ, ΠΑΡΤΑΛΗΣ, ΜΑΝΕΤΑΣ, ΒΑΡΡΑΣ, ΣΦΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων( Δημητρόπουλος- ΜΑΝΟΥΡΑΣ) ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΠΑΠΠΟΣ, ΜΠΛΙΚΑΣ,  ΚΟΘΡΑΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΟΤΕΜΠΕΡΗΣ,  ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ,  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,  ΓΕΚΑΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΣ

Αγωνίστηκαν και οι: ΚΟΚΚΑΛΗΣ,ΔΟΓΚΑΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ Κηφισιάς και τον Δήμο Καισαριανής  για την παραχώρηση του γηπέδου και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ποδοσφαίρου για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του θεσμού του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου καθώς και όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση και διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους. Επίσης ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της εν θέματι διοργάνωσης.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης δεν ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.  

 

Scroll to Top