Τελικός Κυπέλου Ποδοσφαίρου

Την 12-05-2011 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τελικός του κυπέλλου ποδοσφαίρου για την περίοδο 2010 – 2011. Η ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε της Δ.Α.Ε.Ε.Β. με σκορ 3-1. Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος, καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν με άγχος στο τελικό, ενώ οι κυπελλούχοι φάνηκαν επηρεασμένοι από τις απουσίες των ΚΑΡΑΛΗ και ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, λόγω των αποβολών τους στον ημιτελικό με το Α.Τ. Αγ. Δημητρίου. Το Α.Τ. Βουλιαγμένης προηγήθηκε με όμορφο σουτ του ΒΑΦΕΙΑΔΗ μετά από κόρνερ, ενώ μετά από λίγο η Δ.Α.Ε.Ε.Β. ισοφάρισε με κοντινή προβολή μετά από  εκτέλεση φάουλ. Το δεύτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος για το τμήμα της παραλιακής περιοχής, το οποίο έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του, με σουτ του ΤΣΙΒΙΚΗ στο 80’ κάνοντας έτσι  το  2-1.

Ο ίδιος παίχτης με ατομική προσπάθεια,  ξεπερνώντας δύο αμυντικούς, σε αντεπίθεση στο 85, έγραψε το 3-1, για να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του. Κατά τη διάρκεια της απονομής ο αρχηγός της ομάδας ΧΑΝΤΖΗΣ κάλεσε τον προπονητή της ομάδας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημήτριο να σηκώσουν μαζί το κύπελλο, τιμώντας τον έτσι για την προσπάθεια του όλο τον χρόνο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης τιμήθηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης ενώ ειδική βράβευση έγινε και για τον Ταξίαρχο ε.α. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ Ιωάννη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον τελικό,  για την προσφορά του στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, ως Πρόεδρος της καθώς επίσης και ως Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Αστυνομικών (U.S.P.E.) για πολλά χρόνια. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι ότι ο κ. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ μαζί με μια μικρή ομάδα άλλων συναδέλφων ίδρυσαν την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών και τώρα συμμετέχουμε στα πρωταθλήματά της.

Σύνθεση Α.Τ. Βουλιαγμένης: ΝΤΟΓΚΑΡΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ (ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ), ΧΑΝΤΖΗΣ (αρχηγός ομάδας) (ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ), ΜΑΓΓΙΖΗΣ (ΧΑΝΙΩΤΗΣ), ΤΣΙΒΙΚΗΣ, ΣΚΟΥΡΑΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ), ΜΟΚΑΛΗΣ (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Απ.), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ και ΛΟΥΡΗΣ.
Προπονητής: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημήτριος.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο πρωτάθλημα 11×11 και για το πρωτάθλημα 8×8, όπου το Α.Τ. Βουλιαγμένης θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον  περσινό του τίτλο. Ο εκπρόσωπος της Δ.Α.Ε.Ε.Β. έκανε την παρακάτω δήλωση, «Αναφορικά με τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Υπηρεσίας μας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) στη διοργάνωση του πρωταθλήματος αστυνομικών υπηρεσιών κατά τη σεζόν 2010-2011, στην οποία διοργάνωση ήταν φιναλίστ κυπέλλου, θα θέλαμε να ευχαριστούμε:

Όλα τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης για την προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Τους διαιτητές, επόπτες, υπεύθυνους και παίχτες των υπόλοιπων ομάδων, που με την υπομονή και συνεργασία βοήθησαν και βοηθούν στην καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Σχετικά με τον τελικό κυπέλλου θέλουμε να αναφέρουμε ότι ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και ισάξιες ομάδες και κέρδισε δίκαια και άξια η ομάδα της Βουλιαγμένης, καθόσον είχε καλύτερη απόδοση και φυσική κατάσταση στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Αναφορικά με την ομάδα μας θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ΄ αρχήν τον Διοικητή της Υπηρεσίας και όλους τους Τμηματάρχες, για τη στήριξη τους και για τις πολλές εξυπηρετήσεις στα ωράρια εργασίας έτσι ώστε να μπορούν οι παίχτες να παρευρίσκονται σε όλα τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν.

Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι παίχτες, τόσο της υπηρεσίας μας, όσο και των λοιπών υπηρεσιών, που αγωνίστηκαν με την ομάδα της Δ.Α.Ε.Ε.Β., για την προσπάθεια που κατέβαλαν και είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει η ομάδα στον τελικό κυπέλου.

Scroll to Top