Τελικός Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 2019-2020

Την Τρίτη 20/10/2020, στο πλαίσιο διοργάνωσης και διεξαγωγής της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε το 20ο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Ο αγώνας διεξήχθει κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Υπήρξε όμως η δυνατότητα παρακολούθησης του αγώνα μέσω ζωντανής σύνδεσης για τους φίλους του αστυνομικού αθλητισμού.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, πολλές και γρήγορες φάσεις και αρκετά τρίποντα. Η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης κέρδισε τον αγώνα και στέφθηκε Πρωταθλήτρια. Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού, αναδείχτηκε ο αθλητής του Α.Τ. Πεντέλης Κανέλλης Παντελής

Συνθέσεις ομάδων :

Α.Τ. Πεντέλης : Προπονητής : Κωνσταντώνης Α., Βοηθός Προπονητή Γρίμμας Ι.,Αθλητές : Χωματάς Χ., Κοθράς Π., Γρηγορίου Π., Τσίνας Δ., Ντακούλιας Χ., Φίλιος Θ., Βελιζιώτης Ν., Σκόνδρας Π., Κωτούλας Δ., Κανέλλης Π. Χριστοφάκης Στ., Αναγνωστόπουλος Χρ.

Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Προπονητής Φωτόπουλος Α.: Αθλητές: Φωτόπουλος Α., Τσιορμπατζούδης Γ., Δημητρίου Α., Μιχαλάς Μ., Σαραντόπουλος Α., Μητριτζίκος Δ.

Διαιτητές του αγώνα : Κιουλάφας, Γεωργόπουλος, Αυγουστογλου

Όλοι οι συμμετέχοντες αστυνομικοί διακρίθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητικού πνεύματος, στην προβολή των αξιών και των αρχών του αθλητισμού και στην προβολή του «Ευ αγωνίζεσαι».

Την τρίτη θέση του Πρωταθλήματος κατέκτησε η ομάδα του Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής μετά την αποχώρηση του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το Πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής καλαθοσφαίρισης για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Περικλή Δορκοφίκη  για την άψογη φιλοξενία, την Υπηρεσία σας, τους αθλητές και τους συμμετέχοντες όλων των ομάδων για την προσπάθεια τους!

Scroll to Top