Τελικός Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 8Χ8

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 8X8 της Αθλητικής  Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Η αυλαία έπεσε με τον τελικό όπου το Α.Τ. Βουλιαγμένης, κατάφερε να φτάσει για  τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό, επικράτησε  της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών/Τ.Ε.Λ. με σκορ 5-4.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό, όμως μέσα σε αθλητικά πλαίσια και κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες. Η ομάδα της Δ.Α.Α. μπήκε πιο δυνατά στον τελικό και προηγήθηκε 1-0 με κοντινή προβολή του ΜΠΕΝΕΤΟΥ. Το Α.Τ. Βουλιαγμένης ανέκαμψε αμέσως και ισοφάρισε με υπέροχο σουτ του ΛΟΥΡΗ μετά από σέντρα του ΚΑΡΑΛΗ.  Οι περσινοί πρωταθλητές συνέχισαν να πιέζουν και προηγήθηκαν 2-1 με σουτ του ΣΤΥΛΙΔΗ. Κάπου εκεί άλλαξε η ροή του αγώνα καθώς η Δ.Α.Α. άσκησε μεγάλη πίεση δημιουργώντας ευκαιρίες, στο διάστημα αυτό  κέρδισε πέναλτι ο ΚΟΚΚΑΛΑΣ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών ΚΑΖΑΚΟΣ, ενώ κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της με γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας  σε 2-2, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με την ίδια εικόνα συνεχίστηκε το δεύτερο ημίχρονο καθώς η Δ.Α.Α. δημιουργούσε ευκαιρίες, με στημένες κυρίως φάσεις  και κατάφερε να προηγηθεί με 3-2  με κοντινή προβολή του ΜΠΕΝΕΤΟΥ. Κάπου εκεί μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και το Α.Τ. Βουλιαγμένης με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε σε 3-3  με σουτ του ΣΤΥΛΙΔΗ. Σε πολύ μικρό διάστημα ο επιθετικός των πρωταθλητών ΛΟΥΡΗΣ πέτυχε δύο τέρματα, το πρώτο μετά από ασίστ του ΤΣΙΒΙΚΗ και το δεύτερο μετά από ατομική προσπάθεια κάνοντας έτσι το 5-3. Κάπου εκεί ο τελικός είχε κριθεί και το μόνο που κατάφερε η Δ.Α.Α. ήταν να μειώσει σε 5-4 λίγα λεπτά πριν το τέλος του τελικού με τον ΚΟΚΚΑΛΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή των τροπαίων στους πρωταθλητές, τους φιναλίστ, καθώς και στην τριταθλήτρια ομάδα του Α.Τ. Ν. Ιωνίας. Ειδική βράβευση έγινε στον απερχόμενο πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και εμπνευστή του πρωταθλήματος 8×8 κ. ΙΑΚΩΒΑΚΗ Παναγιώτη για την πολυετή προσφορά του ως πρόεδρος της Ένωσης την τελευταία τριετία.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο προπονητής του Α.Τ. Βουλιαγμένης κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημήτριος θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας ομάδας που κατά τη διάρκεια του χρόνου αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του και κατάφεραν να κατακτήσουν δύο τρόπαια (πρωταθλητής 8×8 και κυπελλούχος 11×11), διατηρώντας πάντα το οικογενειακό κλίμα μεταξύ τους.

Οι προπονητές της Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ. κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Γεώργιος και ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθανάσιος ευχαρίστησαν τους παίκτες τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν και είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να φτάσει στον τελικό.

Scroll to Top