Η ομάδα τζούντο στην Πρεσβεία της Ελλάδος στο Πεκίνο

Μεγάλη τιμή για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και τους μεταλλιούχους αθλητές του τζούντο!

Στις 13/08/2019 και τοπική ώρα Πεκίνο 18.30, τα μέλη της αντιπροσωπευτικής ομάδας τζούντο της  Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η οποία συμμετείχε στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών που διεξήχθησαν στην πόλη Τσενγκτού της Κίνας, επισκέφθηκαν την Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Πεκίνο.

Όλα τα μέλη της αντιπροσωπευτικής ομάδας τζούντο έδωσαν το παρόν τιμώμενοι για τις επιτυχίες τους:

ΠΕΤΡΑΚΗΣ Γεώργιος, Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία 100+
Βασίλειος ΖΗΣΗΣ, Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία των -81
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία των -66
Συνοδός ΖΑΚΕΣΤΙΔΗΣ Κωνσταντίνος

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν, εκ μέρους του Πρέσβη της Ελλάδος στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και της Μογγολία κ. Λεωνίδα Ροκανά, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής Αρχής, κ. Γιώργος Αρναούτης, Σύμβουλος Πρεσβείας Α’ και ο Διευθύνων το Προξενικό Γραφείο, κ. Τάσος Κέζας, Γραμματέας Πρεσβείας Α’.

Στη συνάντηση επίσης έδωσαν το παρόν η κα Μωραϊτη Μαρία και ο κ. Λάμπρος Κοκονός.

Το γεγονός αυτό είναι ταυτόχρονα Τιμή για την Ένωσή μας και αναγνώριση των ανιδιοτελών προσπαθειών μας, που πραγματοποιούνται στον ελεύθερο χρόνο μας δίχως να επιβαρύνουμε τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Τέτοια αναγνώριση μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε να θέλουμε και να μπορούμε να εκπροσωπούμε επάξια τη Χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε κάθε μήκος και πλάτος της γης.

Scroll to Top