Τιμητική βράβευση από τον όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του διεθνούς Οργανισμού International Action Art.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γαλατσίου “Καμίνι” πραγματοποιήθηκε, στις 04 Ιανουαρίου 2023 η ετήσια τιμητική εκδήλωση των υποστηρικτών και χορηγών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του διεθνούς Οργανισμού International Action Art, από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μαρωνίτη.

Μεταξύ άλλων, τιμήθηκε και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, για τη στήριξη που παρείχε στο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του διεθνούς Οργανισμού International Action Art.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, απένειμε αναμνηστικό έπαινο στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών, Α/Α΄ Γεώργιο Τζατζάκη.

Τιμήθηκαν επίσης με αναμνηστικό έπαινο ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κος Ρήγας Ουσταμπασίδης καθώς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κος Ιωάννης Δρακόπουλος, για το ανθρωπιστικό τους έργο μέσω των αγώνων ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, τους οποίους διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Μια βράβευση που αντανακλά στα χιλιάδες μέλη της Ένωσης τα οποία στηρίζουν με τις πράξεις τους τέτοιες προσπάθειες.

Scroll to Top