Υπερπρωταθλήτρια Ελλάδος η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών

Στις 06/10/2020 στα πλαίσια της 2ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού & του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Άθλησης «Be Active Hellas», στο Δ.Α.Κ. Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» διεξήχθη, ο Τελικός του 10ου Super Cup Υπερπρωταθλητή Αστυνομικών Υπηρεσιών Ελλάδος, ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής, Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών και την Πρωταθλήτρια Διευθύνσεων Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.

Στο αγωνιστικό μέρος, σε ένα κλειστό παιχνίδι στο πρώτο μισό κατάφερε να ανοίξει το σκορ η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών στο 43ο λεπτό με τον Νικολόπουλο έπειτα από σέντρα του Ράπτη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Αθηνών ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της σκοράροντας άλλα τρία τέρματα με τους Ράπτη (51’), Καραγιάννη Χρ. (52’) & Σπάρταλη (73’), ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και μείωσε το σκορ στο 4-2 με σκόρερ τους Καλαμαρά (85’) & τον Ευαγγέλου (93’). Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σταύρου Λεωνίδας με βοηθούς τα δύο αδέλφια Παπαηλία Γεώργιο και τον Παπαηλία Χαράλαμπο. 4ος ήταν ο Καρράς Αλέξανδρος.

Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών: (Προπονητής Τσορμπατζόγλου), Τσέπερης, Λαγγουράνης, Δαούτης, Μητράκος, Μπλίκας, Παπασπυρόπουλος, Καραγιάννης Χρ., Νικολόπουλος, Ράπτης, Τσιρκινίδης, Πυλαρινός , Τσουμπελής, Μυλωνάς, Περιβολάρης, Στρέμπας, Κουτσοβέλης, Μπουτάσης, Καραγεώργος, Καραγιάννης Ηλ., Βουρλής, Κωστάκος, Σπάρταλης, Πέππας, Κουκοβίνης , Μπεκατώρος.

Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων: Πατσιαούρας, Γεωργούλας, Αντωνίου, Καραλής, Σίμος, Κλιάφας, Λερνάνης, Καλαμαράς, Καραγιάννης, Ανδρέου, Μπλέτσας, Ευαγγέλου, Ζαχαράκης, Δούλαλας, Στρωματάς, Μήτραινας, Αγραφιώτης, Κακούσιος.

Τα παρόν έδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, Νικόλαος Μανούρας και Ιωάννης Δρακόπουλος.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους προπονητές, τους συνοδούς και τους αθλητές, για την αγωνιστικότητά τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους!

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top