Βράβευση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ομάδας Καλαθοσφαίρισης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Ιωάννη Ανδριανό, Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2013

Σας γνωρίζουμε ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης υποδέχτηκε την 22 Οκτωβρίου 2013 στο γραφείο του, την  αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος που θριάμβευσε στο 7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο Ιταλίας κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο.

Ο Υφυπουργός κος ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ συνεχάρη κάθε ένα μέλος της αποστολής ξεχωριστά, αντάλλαξε απόψεις, ενημερώθηκε για τις δράσεις και τα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις μελλοντικές διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί και συζήτησε με τους αθλητές και τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου για περίπου μία ώρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε : ” Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών. Η διάκρισή σας αντανακλά στο φρόνημα όλων των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που με αυταπάρνηση θωρακίζουν την έννομη τάξη και την ασφάλεια των πολιτών. Ιδιαίτερα εξαίρω το γεγονός ότι η επιτυχία σας ήρθε χωρίς καμία έκπτωση από τις εργασιακές σας υποχρεώσεις. Σας εύχομαι καλή συνέχεια, υγεία και ασφάλεια στην επιτέλεση του καθήκοντός σας. ΄΄

Επιπλέον δεσμεύτηκε για την μελλοντική στήριξη, του αρμόδιου Υπουργείου για θέματα αθλητισμού, των δραστηριοτήτων της Αθλητικής μας Ένωσης.

Στο πλαίσιο ανταλλαγής εθιμοτυπικών δώρων ο  Πρόεδρος της Αθλητικής μας Ένωσης  Αρχ/κας κος ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Δημήτριος προσέφερε στον Υφυπουργό κύριο ΑΝΔΡΙΑΝΟ ένα μαρμάρινο αντίγραφο του δισκοβόλου Μύρωνα, έμβλημα της Α.Ε.Α.Ε.. Στη συνέχεια ο κύριος Υφυπουργός απένειμε ένα κλαδί ελιάς και την προτομή της θεάς Υγείας προς ένδειξη αναγνώρισης της επιτυχίας και των προσπαθειών των αθλητών μας και φωτογραφήθηκε με όλα τα μέλη της αποστολής  και ευχήθηκε το καλύτερο για το μέλλον.

Scroll to Top