Βράβευση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΕΑΕ από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Αντιπροσωπεία της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, υπό τον Πρόεδρο κ. ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Δημήτριο επισκέφθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00,  τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ Ευάγγελο, τιμώντας στο πρόσωπό του το θεσμό του Κοινοβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής υποδεχόμενος τους πρωταθλητές Αστυνομικούς τους διαβεβαίωσε ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο αναγνωρίζει τη σημαντική κοινωνική αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας στους τομείς της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών, και ενθαρρύνει δράσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

Στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο Πρόεδρος της Βουλής απένειμε έπαινο στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης ως εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο 7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών που έλαβε χώρα στο Τορίνο της Ιταλίας (30/09-07/10-2013). Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης παρέδωσε ένα μαρμάρινο αντίγραφο του δισκοβόλου Μύρωνα, έμβλημα της Ένωσής μας καθώς και το χρυσό μετάλλιο των Πρωταθλητών. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Βουλής είχε συζήτηση με τα μέλη της αντιπροσωπείας για θέματα αστυνομικού αθλητισμού, δείχνοντας ταυτόχρονα ενθουσιασμένος για το πλήθος των δραστηριοτήτων της Αθλητικής Ένωσης.

Ο κ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ επισήμανε ότι η πρωτοβουλία των πρωταθλητών Αστυνομικών να μοιραστούν την επιτυχία τους με τη Βουλή δείχνει όχι μόνο το ήθος τους αλλά και την πεποίθησή τους ότι σε μια περίοδο που στη χώρα μας όλα δοκιμάζονται το Κοινοβούλιο αξίζει να τιμάται. Ο κ. ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ανέφερε πως οι αθλητές της Ένωσής μας αγωνίστηκαν με πάθος προκειμένου να μας κάνουν εθνικά υπερήφανους, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τόσο το υψηλό αγωνιστικό όσο και το επαγγελματικό επίπεδο των Ελλήνων αστυνομικών.

Τέλος φωτογραφήθηκε με την αντιπροσωπεία και ευχήθηκε το καλύτερο για το μέλλον. Κατόπιν ακολούθησε ξενάγηση των μελών στο μουσείο της Βουλής.

Στην συνέχεια η αντιπροσωπεία παρακολούθησε από τα θεωρεία την συνεδρίαση της ολομέλειας αποσπάζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα των βουλευτών, στο άκουσμα της προσφώνησης και της επιτυχίας μας, από τον Β΄ Αντιπρόεδρο.

Scroll to Top