Φιλανθρωπικός αγώνας Ε.ΑΣ.Υ.Α. x A.E.A.Ε.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συνδιοργανώνουν την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 και ώρα 19.15 στο Δημοτικό Στάδιο Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ, οδός Πέτρου Ράλλη 58, Αθήνα, ποδοσφαιρικό αγώνα 7x7 φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ». Στον εν λόγω αγώνα θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Εθνικής Αστέγων.

  Καλούμε τα μέλη μας να αγκαλιάσουν την εκδήλωση και να παρευρεθούν στο γήπεδο του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, συνδράμοντας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τα κάτωθι είδη για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών:

  • Καθαριστικά (χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, υγρά μαντηλάκια)
  • Αντισηπτικά
  • Ξηρά τροφή (μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι)
  • Λάδι, ξύδι, λεμόνι, αλάτι, ελαιόλαδο
  • Όσπρια

Για όσα μέλη μας δεν δύνανται να παρευρεθούν και εφόσον επιθυμούν να συνεισφέρουν στο σκοπό της εκδήλωσης, μπορούν να προσφέρουν τα ανωτέρω είδη από την Τετάρτη 13 Απριλίου έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (οδός Καρύστου 3) και από ώρες 10.00 έως 17.00.

Οδεύοντας ολοταχώς προς την ιερή Μεγάλη Εβδομάδα, οι Έλληνες αστυνομικοί οφείλουμε να επιδείξουμε την υψηλή αλληλεγγύη και στήριξη προς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων για τον Covid-19.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Για το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε.  

Ο Πρόεδρος Τζατζάκης Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας Ουσταμπασίδης Ρήγας

Scroll to Top