Φιλικός αγώνας ανθρωπιστικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Τερψιθέας

Στα πλαίσια της «Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Αττικής το διάστημα από 08 έως 19 Δεκεμβρίου 2018, η Αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε φιλικό αγώνα ανθρωπιστικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Τερψιθέας τη Δευτέρα 17/12/2018 στο γήπεδο της Τερψιθέας.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2020, έγιναν πολλές δοκιμές νέων παιχτών, παρόλα αυτά η ομάδα μας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και νίκησε με σκορ 1-0 που σημείωσε ο Χρήστος Καραγιάννης. Παράλληλα, η ΑΕΑΕ έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, αφού ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ομάδας της Τερψιθέας να συγκεντρώσει τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας.

ΑΕΑΕ:(Σιλεβίστας Ιωάννης) Τικταπανίδης Αναστάσιος, Μητράκος Αθανάσιος, Δαούτης Σταύρος, Στρέμπας Γεώργιος, Γραμματικόπουλος Αναστάσιος, Ντόσκας Εμμανουήλ, Κουκοβίνης Κωνσταντίνος, Μαστροκώστας Νικόλαος, Τσιρκινίδης Πέτρος, Βουρλής Γεώργιος, Κουτσοβέλης Χρήστος.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Καραγιάννης Χρήστος, Σφακιανάκης Κωνσταντίνος, Αργύρης Νικόλαος, Τσαμποδήμος Σταύρος.

Διαιτητές: Μανούρας Χρήστος-Δημήτριος, Στεφανοπούλου Εβίτα, Μανούρας Νικόλαος (μέλος του ΔΣ της ΑΕΑΕ)

Παρόντες ο Δήμαρχος Γλυφάδας Παπανικολάου Γεώργιος, ο Πρόεδρος του ΑΟ Τερψιθέας Ποτήρης Μιχάλης και από την ΑΕΑΕ ο Πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης, ο αναπληρωτής γενικού γραμματέα Τζαφόλιας Δημήτριος, ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ποδοσφαίρου και μέλος του ΔΣ Δρακόπουλος Ιωάννης, καθώς και τα μέλη Χαντζής Κωνσταντίνος και Μπογδανίδης Αχιλλέας.

Τιμήθηκε για την προσφορά του στον Αστυνομικό Αθλητισμό ο Δήμαρχος Γλυφάδας Παπανικολάου Γεώργιος από τον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής ποδοσφαίρου και μέλος του ΔΣ της ΑΕΑΕ Δρακόπουλο Ιωάννη.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γεώργιο Τζατζάκη, για το πλούσιο κοινωνικό έργο της ΑΕΑΕ από τον Πρόεδρο του ΑΟ Τερψιθέας Ποτήρη Μιχάλη.

Τιμήθηκαν επίσης οι διαιτητές του αγώνα για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στον αγώνα από τον αναπληρωτή γενικού γραμματέα της ΑΕΑΕ Τζαφόλια Δημήτριο και από το μέλος του ΔΣ Χαντζή Κωνσταντίνο.

Την διοργάνωση πέραν της Περιφέρειας Αττικής, στήριξε και η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών.

Scroll to Top