Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με τον Π.Ο. Αγίου Θωμά

Στις 28/05/2019 στο Γήπεδο του Αγίου Θωμά διεξήχθη φιλικός αγώνας ανάμεσα στις αντιπροσωπευτικές ομάδες ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της ομάδας του “Π.Ο. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ”. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας για το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί το 2020  στη Ρωσία.

Η ομάδα μας κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη με σκορ 2-0. Ο προπονητής της ομάδας ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνιστήκαν με πάθος απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της  Ε.Π.Σ. Αθηνών. Η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αποδεικνύει ότι θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τον αγώνα παρακολούθησαν τα Μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης & ο ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος οι οποίοι πριν τον αγώνα εξήραν την πολύ καλή προσπάθεια του προπονητή και έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος επικράτησε με 2-0 με σκόρερ τον ΠΑΠΠΟ Κωνσταντίνο ο οποίος άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε ο ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗΣ Χρήστος έπειτα από υπέροχη ανάπτυξη της ομάδας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο ΜΑΝΟΥΡΑΣ Χρήστος-Δημήτριος με βοηθούς τον ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο και την ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία.

Με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αγωνίσθηκαν οι εξής:

ΓΙΩΡΑΣ Ιωάννης, ΜΠΟΥΤΑΣΗΣ Ιάσων, ΚΟΘΡΑΣ Χρήστος, ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ Πέτρος, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Αναστάσιος, ΤΑΜΠΑΚΗΣ Βασίλειος, ΝΤΟΣΚΑΣ Εμμανουήλ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗΣ Ευάγγελος, ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗΣ Χρήστος, ΚΟΡΔΑΣ Αντώνιος,  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος, ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ Κωνσταντίνος, ΠΑΠΠΟΣ Κωνσταντίνος, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ανδρέας, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος, ΜΠΑΚΟΛΑΣ Αθανάσιος (Προπονητής ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης).

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

.

Scroll to Top